Eti Maden Boron Operations Directorate värbab 1 puudega töötaja

Eti kaevandusboori operatsioonide direktoraat
Eti kaevandusboori operatsioonide direktoraat
Telli  


ETİ MADEN İŞLETİŞLERİ PEADIREKTORAAT KIRKA BORI TEGEVUSDIREKTORAATI AVATAKSE 1 PUUEGA ALALINE TÖÖTAJA

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Türgi Tööhõiveameti peadirektoraadilt Eskişehiri provintsi töö- ja tööhõiveameti direktoraadilt taotleti tööjõudu, et värvata üks puudega alaline töötaja meie ettevõtte Kırka Boron Operations Directorate'ist (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) käesoleva määruse sätete raames. vastavate õigusaktidega ning eelnimetatud taotlus paluti avaldada seisuga 1.

Türgi Tööhõiveameti peadirektoraat, Eskişehiri provintsi töö- ja tööhõiveameti direktoraat avaldab 1 kõnealuse puudega alalise töötaja jaoks taotletavad tingimused veebisaidil iskur.gov.tr> ning pakkujad peavad järgima eelnimetatud juhiseid. teadaanne.

Raudteetööstuse näitus Armin sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar