Kasutage TamIncentive'i abil SSI tööhõive stiimuleid TÄIELIKULT

Kasutage TamIncentive'i abil SSI tööhõive stiimuleid TÄIELIKULT
Kasutage TamIncentive'i abil SSI tööhõive stiimuleid TÄIELIKULT
Telli  


TamTesviku tarkvaraga saavad SSI erinevatest tööhõivesoodustustest kasu kõik ettevõtted, olenemata sektorist ja mastaabist. kazanTa arvutab täpselt välja, mis ta saab. "Full Incentive" on tarkvarateenus, millest saavad kasu kõik ettevõtted, olenemata sellest, kas neil on üks töötaja või tuhandeid töötajaid, analüüsib töötajaid ükshaaval vastavalt neile sobivatele aktiivsetele stiimulitele ja valib automaatselt välja stiimulid, mida töötajad saavad. intelligentse tarkvaraalgoritmi abil saate kasu erinevatest seadustest alates suurimast summast kuni väikseima summani. Seega saavad ettevõtted kasu SSI soodustustest riigi erinevates seadustes ja tavades. kazanOlles siseolukorraga kiiresti kursis, maksab iga töötaja vähem SGK preemiaid, märkides SGK deklaratsiooni tegemisel deklaratsioonis stiimuliga seotud seaduseartikli. Riik katab vastava soodustuse raames tööandja eest teatud osa töötaja SSI preemiast.

TamTesvik “tarkvara algoritm” arvutab välja SSI stiimulid

TamTesvikus kuvatakse tänu nutikale tarkvaraalgoritmile erinevatele ärivaldkondadele, erinevate seaduste ja tavade piires, koheselt täpsete tulemustega, kiirelt ja usaldusväärselt ergutusartikleid. Eelkõige saavad sadade töötajatega keskmise ja suuremahulised ettevõtted tänu TamTesviki tarkvarateenusele koheselt näha stiimuleid, millest saavad kasu kõik nende töötajad, selle asemel, et tunde uurida, milliseid stiimuleid saab SSI saidilt ükshaaval kasu saada. iga oma töötaja jaoks. Seega väheneb töökoormus ja ajakadu ettevõtetes. Eelkõige on juhtidel tänu TamEncouragementile tõhusam ja panustavam ajajuhtimine.

Ärge raisake aega Full Incentive'iga, vaid kasutage stiimuleid täielikult ära kazanpüüda kinni

Ettevõtluses on praegu palju olulisem täpne arvestus ja aeg. Tänu TamTesviku tarkvarale saavad ettevõtted koheselt välja arvutada soodustuste summad, need SGK-le aru anda ning seeläbi säästa raha, kuna maksavad vähem SGK preemiaid. Teisisõnu saavad otsa ka kaotused, mis võivad tekkida alahinnatud tööstiimulitest.

TamIncentive rakenduse eelised on järgmised:

  • Ettevõtted analüüsivad kõiki soodustusi lihtsalt ja kiiresti ühe klõpsuga ning arvutavad need täpselt välja.
  • Tänu rakenduses olevale "targa tarkvara algoritmile" analüüsitakse kõiki töötajaid ükshaaval vastavalt neile sobivale soodustuse seadusele ning soodustusi arvestatakse alates suurimast summast kuni väikseima summani.
  • TamTeşvik, mis kohandub kiiresti kehtivate ja uuendatud õigusaktidega, pakub tänu oma ekspertmeeskonnale ettevõtetele ajakohast teavet kõigi praeguste ja uute SSI stiimulite kohta.
  • TamTesviki tarkvara haldav ekspertmeeskond saab pakkuda ettevõtetele nõustamisteenust SSI stiimuliseadusandluse ja muudes küsimustes.
  • Rakendust kasutajasõbralike ekraanide ja menüüdega kasutavad ettevõtted kiiresti ja lihtsalt.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar