Orange Teams of Highways on talvel katkematu transpordi osas valvel

Orange Teams of Highways on talvel katkematu transpordi osas valvel
Orange Teams of Highways on talvel katkematu transpordi osas valvel
Telli  


Teede- ja taristuministeeriumi “oranžid meeskonnad” olid talvehooaja eel valvel. Teede- ja taristuministeeriumi juurde kuuluvad kiirteemeeskonnad on lõpetanud kõik ettevalmistused, et tagada talvekuudel ohutu ja katkematu liiklus ning võidelda lume ja jääga.

Teede- ja taristuministeeriumi kirjalikus avalduses märgiti, et maanteede peadirektoraadi meeskonnad tegid oma tööd 446 lumetõrjekeskuses üle kogu riigi, kus oli 10 tuhat 916 tehnikat ja 12 tuhat 645. personali, talveprogrammi raames. Toodi välja, et oranžid meeskonnad, kes töötavad selle nimel, et tagada turvaline ja katkematu transport linnades, kus talveolud on intensiivsed, jätkavad oma võitlust kõikjal Türgis pedantselt, 7/24, päeval ja öösel.

Avalduses rõhutati, et lumetõrjekeskustes hoitakse 540 tuhat tonni soola, 340 tuhat kuupmeetrit soolatäitematerjali, 8 tuhat tonni keemilist jäätõrjet ja soolalahust kriitiliste lõikude jaoks ning 700 tonni karbamiidi. töödes kasutada.

TEEDELE 822 KILOMEETRI LUMEKAIVE

Avalduses märgiti, et teelõikudele, kus liiklusliiklus on tüübist ja tuulest tulenevalt raskendatud või suletud, rajati 822 kilomeetrit lumekraave.

„Meie peadirektoraadi koosseisus loodud lumetõrjekeskuses; Monitoride kaudu jälgitakse marsruudi analüüsi, lumetõrjetöid, avatud ja suletud teid ning hetkeliiklust. Tähtsatel ristmikel on 22 fikseeritud kaamerat ja jätkame tööd selle arvu suurendamise nimel. Ilma- ja teeolusid jälgitakse staabist ja regionaalkeskustest läbi kaamerate. Kriitilistesse piirkondadesse paigutatud 750 lumetõrjeautot jälgitakse kaameratega ning 7 tuhat 450 lumetõrjeautot jälgib Sõidukijälgimissüsteem, mille negatiivsete ilmingute korral sekkutakse ja tagatakse koordineerimine vastavate inimestega.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar