Global Ports esitab Las Palmase kruiisisadamate pakkumisele parima pakkumise

Global Ports pakub parimat pakkumist Las Palmase kruiisisadamate pakkumisele
Global Ports pakub parimat pakkumist Las Palmase kruiisisadamate pakkumisele
Telli  


Global Investment Holdings A.Ş tegi teate seoses Las Palmase kruiisisadamate hankega.

Avaliku avalikustamise platvormile (KAP) tehtud avaldus on järgmine:

"Meie ettevõtte kaudne tütarettevõte Global Ports Holding Plc (GPH) on esitanud oma 80-protsendilise osalusega ühisettevõtte Global Ports Canary Islands SL (GPCI) pakkumise Lasi tegevuskontsessiooni hankele. Palmase kruiisisadamad Kanaari saartel Las Palmas on teavitanud meie ettevõtet, et see on sadamaameti poolt valitud parimaks pakkumiseks. GPCI teine ​​20% aktsionär on pereettevõte Sepcan, mis on Kanaari saartel asuvale Las Palmase sadamale teenuseid osutanud alates 1936. aastast ning keskendunud 1998. aastast sellistele valdkondadele nagu sildumine, pagasi- ja reisijateveoteenused ning samuti tegutseb merekeskkonna küsimustes. S.L. (Sepcan) Nimetatud kontsessioonid hõlmavad Las Palmas de Gran Canaria, Arrecife (Lanzarote) ja Puerto del Rosario (Fuerteventura) kruiisisadamaid ning nende sadamate kontsessiooniperioodid on vastavalt 40 aastat, 20 aastat ja 20 aastat. Kui kontsessioon omandatakse, kasutab GPH oma ülemaailmset kogemust ja tegevusmudelit Gran Canaria, Lanzarote ja Fuerteventura kruiisisadamate tegevuse juhtimiseks. Lisaks suureneb võimalike kontsessiooniõigustega GPH opereeritavate ja hallatavate kruiisisadamate arv 22-ni, samas kui kruiisireisijate võimsus peaks ületama 15 miljonit reisijat aastas – sealhulgas portfelli vähemussadamad. Järgmisel perioodil peavad GPH, GPCI ja Sadamaamet kontsessioonilepingute läbirääkimisi ja tööd ning lepingute allkirjastamine sõltub poolte kokkuleppest lepingutingimuste osas. Kuigi täpset hinnangut ajastuse ja lõplike tingimuste täitumise kohta pole võimalik anda, loodetakse kontsessiooniõigusi realiseerida enne järgmise aasta esimese kvartali lõppu. Selleteemalistest arengutest jagatakse ka edaspidi avalikkust.

Raudteetööstuse näitus Armin sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar