Kuveidi lennujaama renoveerib Limak Construction

Kuveidi lennujaama renoveerib Limak Construction
Kuveidi lennujaama renoveerib Limak Construction
Telli  


Ta on teatanud 8,2 uuest projektist, mille väärtus on 14 miljardit dollarit Kuveidi pealinna pealinna Kuveidi lennujaama renoveerimiseks. Kuveidi tsiviillennunduse peadirektoraadi (SHGM) välja kuulutatud plaan sisaldab Kuveidi rahvusvahelise lennujaama uut terminali T-5, mille hinnanguline maksumus on 25 miljardit dollarit ja mis suudab igal aastal vastu võtta 2 miljonit reisijat. Projekti on lisatud ka uus lennurada ja juhtimistorn.

Foster + Partnersi kavandatud terminaliprojekt on osa Limak Groupist, mis on üks Türgi juhtivaid valdusi. Limaki ehitus hakkab välja töötama

Gulf Constructioni juunikuu aruande kohaselt on projektist valmis 40 protsenti. Gulf Construction märkis, et T2 on valmides üks maailma arenenumaid ja keskkonnasõbralikumaid lennujaamu ning ikooniline värav Kuveidisse. Muude kavandatavate projektide hulgas on lennukite toitlustushoone ja turvateenuste projekt.

Vundament pandi 2016. aastal

Kuveidi rahvusvahelise lennujaama uue terminalihoone vundament, mille lepingu sõlmis Limak Construction 2016. aastal, pandi tseremooniaga, kus osalesid meie president hr Recep Tayyip Erdoğan ja Kuveidi emiir hr Sheikh Sabah. Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah.

Kuveidi lennujaama murrangutseremoonia
Kuveidi lennujaama murrangutseremoonia

Tseremoonial osalesid Kuveidi kroonprints, Kuveidi peaminister, paljud kahe riigi ministrid, suursaadikud, Kuveidi ja Türgi ärimehed, bürokraadid ja ajakirjanduse esindajad.

Kuidas saada Kuveidi lennujaamast kesklinna?

Kuveidi rahvusvahelisest lennujaamast, Gazali Expressway, Kuwait City, Kuveit lennujaamast kesklinna minekuks on erinevaid alternatiive. Reisijad saavad kesklinna sõita bussiga. Liin 501 pakub teenust kesklinna ja lennujaama vahel. Bussi kasutamine on nii säästlikum kui ka lihtsam. Bussiga saab kesklinna maksimaalselt 30 minutiga. Hinnad on 0,25 KD. Taksot hoitakse valmis reisijatele, kes soovivad lennujaamast kesklinna sõita. Abi saate lennujaamas asuvast taksopunktist.

Lennujaamades teenindavad aktiivselt ka autorendifirmad. Kuveidi rahvusvahelises lennujaamas pakuvad teenust sellised ettevõtted nagu Budget, Hertz ja National ning saate linnas mugavalt reisida, rentides autot iga päev, kuus või kord nädalas.

Mis on Kuveidi lennujaamas?

Kuveidi lennujaam pakub teenust, et pakkuda Kuveidis kiiret ja mugavat transporti. Lennutransporti rohkem eelistavad reisijad saavad tänu määratud keskusele reisida erinevatesse linnadesse või riikidesse. Lennujaama määrati professionaalsed töötajad, kes said teavet Kuveidi lennuaegade ja piletite kohta.

Kuna Kuveidi lennujaam asub kesklinnast 15 minuti kaugusel, on võimalik lennujaama jõuda 10 minutiga autoga. Samuti saab transpordiprotsessis hinnata takso, autorendi või ühistranspordi alternatiive.

Poed, kohvikud või restoranid lennujaamas on reisijatele soodsad. Tänu erinevatele esinemiskohtadele nii sise- kui ka rahvusvahelistel liinidel saavad reisijad lennukile istuda vastavalt oma vajadustele.

Kuveidi lennujaama telefoninumber: +965 243 198 29

Raudteetööstuse näitus Armin sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar