Ordu reisibuss alustas ekspeditsioone

Ordu reisibuss alustas ekspeditsioone
Ordu reisibuss alustas ekspeditsioone
Telli  


Ordu pealinna vallavanem dr. Mehmet Hilmi Güleri algatatud tööde raames loosungiga 12 kuud armeed Ordu Traveling nime all käiku lastud buss läks teele. President Güler, protokolliliikmed ja kodanikud käisid esimest korda linnas ringkäigul bussiga, mis asus teele koos kasutuselevõtu tseremooniaga.

Ordu pealinna vald on andnud Ordu elanike teenistusse ekskursioonibussi, mis hakkab sõitma köisraudtee ja Boztepe vahel. Ordu pealinna vallavanem dr. Ordu turismile Mehmet Hilmi Güleri poolt kazanOrdu Gezeni bussi kasutuselevõtu tseremoonia toimus köisraudtee alajaamas. Ordu pealinna vallavanem dr. Lisaks Mehmet Hilmi Gülerile osalesid protokolli liikmed ja kodanikud.

PRESIDENT GULER: "OLEMME LOODUSSE"

Ordu Gezeni bussi kasutuselevõtu tseremoonial kõneles Ordu linnapea dr. Mehmet Hilmi Güler ütles, et nemad tutvustavad maailmale Ordu kaunitare.

President Güler ütles, et lähipäevil busside arv kasvab ja tegevus toimub 19 ringkonnas kindlaksmääratud graafiku alusel: „Meie sõjavägi on tõesti ilus. Peame seda ilu reisides ja seda nähes paremini tundma õppima. Ostsime talle bussi ja suurendame seda arvu. Oleme avatud, põimunud looduse ja loodusega. Kõiki neid iludusi näeme oma silmaga. Meie buss hakkab sõitma Ordu Gezeni nime all. Panustame oma bussiga olulisel määral ka turismi. Meie buss teenindab meie 19 piirkonda. Koostame kalendri, määrates piirkonnad meie ringkondades. Korraldame ekskursioone selles suunas. Sel moel tutvustame maailmale kõiki Ordu kaunitare. Olgu meie "Ordu Gezeni" buss meie linnale hea," ütles ta.

“ORDU TRAVEL” VÕTKE LINNAekskursioonile

Pärast tseremooniat ütles Ordu suurlinnapea dr. Mehmet Hilmi Güler, protokolliliikmed ja linnakodanikud tuuritasid linnas Ordu Gezeni bussiga. Ordule värvi lisav buss 'Ordu Gezen' pälvis linnaekskursioonil linlaste huvi.

BUSSI ESIMESTE REISIJATE TÄIELIK MÄRKUS

Suurlinna linnapea dr. Koos Mehmet Hilmi Güleriga avaldasid oma tundeid ja mõtteid "Ordu Gezeni" kohta bussi esimesed reisijad, protokolliliikmed ja kodanikud. Rõhutades, et buss „Ordu Travelling“ annab olulise panuse Ordu turismi, märkisid linnaosavanemad, et buss mängib olulist rolli ka nende linnaosade edendamisel, lisades, et Ordu pealinna vallavanem dr. Nad tänasid Mehmet Hilmi Gülerit.

Ordu Gezeni bussi esimese lennuga sõitnud kodanikud rõhutasid, et buss meeldis neile väga ja sobib Ordule väga hästi.

“ORDU TRAVELING” OSUTAB TEENUST GIIDIDEGA

Metropolitan Municipality tütarettevõte OREN A.Ş. Koolitatud giidid on bussis "Ordu Gezen", mida juhib Giidid selgitavad külalistele linna ajaloolisi ja turismiobjekte ning ilu. Teisest küljest saab Ordu Gezeni buss teenindada ka avalike tseremooniate, avamiste ja külastuste ajal.

Buss, mille piletihinnad kehtivad 10 TL üks ots ja 8 TL soodushinnaga, korraldab ekspeditsioone Boztepesse, väljudes köisraudtee alajaamast iga tund ajavahemikus 10.00-18.00.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar