Taas on päevakorras Izmiri Thessaloniki laevaekspeditsioonid

Taas on päevakorras Izmiri Thessaloniki laevaekspeditsioonid
Taas on päevakorras Izmiri Thessaloniki laevaekspeditsioonid
Telli  


Izmiri suurlinna linnapea Tunç Soyer võõrustas Kreeka suursaadikut Ankaras Michael Christos Diamessist, kes tegi ametiaja lõppemise tõttu lahkumisvisiidi. President Soyer ütles, et nad alustavad uuesti Pandeemia tõttu edasi lükatud Thessaloniki – Izmiri merereisi projektiga.

Izmiri suurlinna linnapea Tunç Soyer võõrustas oma kabinetis Kreeka suursaadikut Ankaras Michael Christos Diamessist ja Izmiri peakonsulit Despoina Balkizat. Suursaadik Diamessis tänas president Tunç Soyerit abi eest, mida ta andis kahepoolsetele suhetele tema ametiaja lõppemisega seotud hüvastijätuvisiidi ajal, ning ütles: "Oleme tänulikud selle toetuse eest, mida te andsite, kuigi nende vahel ei ole väga tihedaid suhteid. osariigid. Meil on ühine ajalugu, head ja halvad mälestused. Edaspidi jätkame vaid heade mälestustega,» sõnas ta. President Tunç Soyer ütles: „Täpselt seetõttu peame oma suhteid parandama. Tulevik on meie. Liigume edasi solidaarselt,” ütles ta.

Väljendades, et naaseb İzmiri, kui ta pensionile jääb, rääkis Diamessis İzmiri ja Thessaloniki vaheliste suhete arendamise tähtsusest. President Soyer ütles: "Me tahame alustada Thessaloniki-Izmiri ristlusi. See projekt on pandeemia tõttu viibinud, kuid me alustame tööd uuesti, " ütles ta. Visiidi lõpus kinkis president Soyer suursaadik Diamessisele tahvli, millel oli oliivioksa kuju.

Raudteetööstuse näitus Armin sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar