Ayancıki terminali sild avatakse homme

Ayancıki terminali sild avatakse homme
Ayancıki terminali sild avatakse homme
Telli  


Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu teatas, et nad on provintsides, kus üleujutus katastroof juhtus, tööd üksteise järel lõpetanud ning teatas, et avavad homme 80 päevaga valminud Ayancıki terminali silla.

Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu andis oma kirjalikus avalduses teavet üleujutusalal tehtud tööde kohta. Märkides, et viimaste aastate suurim üleujutus ja maalihe on kogetud Kastamonu, Bartıni ja Sinopi piirkonnas, nentis Karaismailoğlu, et haavad paranesid ükshaaval.

Rõhutades, et ajutised sillad ehitati väga lühikese ajaga koos kahjustatud lõikude teekattetöödega, kõikidel trassidel likvideeriti kahjustused ja tagati ohutu transport, tuletas Karaismailoğlu meelde, et nad avasid rekordiliselt valminud Çatalzeytini silla. aeg 52 päeva.

TÖÖD JÄTKUVAD ŞEVKİ ŞENTÜRK SILLAL

Märkides, et Kumluca-2-s tehakse töid, teatas transpordiminister Karaismailoğlu, et Sinop Ayancıkis jätkuvad sillaehitused. Tuletades meelde, et Ayancık Türkeli ja terminali vaheline İkisu sild ning Şevki Şentürki sillad Ayancıki kesklinnas hävisid üleujutuskatastroofis, jätkas Karaismailoğlu järgmiselt:

„4-meetrise kogupikkusega 110 avaga Terminalisild on kaarekujuline, tekitades külgsammaste ja keskmiste muulide vahel 0,6-meetrise tasemevahe. 80 päevaga valminud silla paneme homme kasutusse. Tööd jätkuvad Şevki Şentürki sillal. Puurvaiade ehitamine jätkub 5-avalisel Şevki Şentürki sillal kogupikkusega 144 meetrit. Sild peaks valmima 20. detsembril. 5. aasta märtsis on plaanis valmida ka Ikisu sild, mille kogupikkus on 140 meetrit ja 2022 avaga.

TEETÖÖD JÄTKUVAD KOOS SILDADEGA

Transpordi- ja taristuminister Karaismailoğlu ütles: "Valmistame ja võtame kasutusele Kavlakdibi silla 10. detsembril ja Azdavay silla 30. detsembril," ning märkis, et teetööd jätkuvad Sinopis, Bartınis ja Kastamonus ning sildades.

Selgitades, et Ağlı-Azdavay ristmikul-Şenpazar maanteel koos Kastamonu-İnebolu tee ja Devrekani-Çatalzeytini teega tehti erinevaid lõike, märkis Karaismailoğlu, et Boyabat-Ayancıki vahelised täitmistööd ning 4-kilomeetrise İkisu silla vahelise lõigu remont. Jenikonak jätkab. Karaismailoğlu ütles: "Meie Bartıni provintsis koos Kavlakdibi, Kirazlı, Kumluca-1, Kumluca-2 ehitusega jätkuvad suurel kiirusel üleujutuskahjustuste ehitustööd maanteel Kozcagiz-Kumluca-Abdipaşa."

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar