Rekordpalga edutamine DHMI-s: 17.000 XNUMX TL

Rekordpalga edutamine DHMI TL-is
Rekordpalga edutamine DHMI TL-is
Telli  


DHMI palgaedenduse pakkumine viidi läbi, kus osalesid DHMI peadirektoraadi juhid, volitatud liidu transpordiametnikud ja İşbanki, Garanti Banki, Ziraat Banki, Halk Banki, Yapı Kredi panga, Akbanki ja Vakıfbanki esindajad. Vakıfbank, mis andis pakkumise 23. voorus 17.000 XNUMX TL, kazanoli.

Transporditeenistuse filiaalis asuv volitatud ametiühingu transpordiametnik-Sen pakub teenindusharule tugevaid töötajaid. kazanjätkab võitu. Palga edendamise pakkumistega pärast kollektiivläbirääkimisi kazanma lähen edasi.

Lõpuks saavutati rekordarv DHMI peadirektoraadi hoones korraldatud hankel "Riigi lennujaamade ameti (DHMI) peadirektoraadi töötajate palgaedendus".

Enne pakkumist vaadati hanketingimused läbi esimehe Kenan Çalışkani juhtimisel, tehes koostööd transpordiametniku aseesimehe Sen Murat Olguni ja Tümer Gümüşi, DHMİ peadirektori asetäitja Enes Çakmaki ja finantsasjade juhi Özcan Durukaniga. saada personali kasuks figuur ja luua konkurents.Toim.

Ka selles protsessis helistas esimees Çalışkan kõikidele pankadele ja pidas liidu peakorteris erakohtumisi pankade juhtidega ning võimaldas neil hankel osaleda.

Teisipäeval, 9. novembril 2021 toimunud DHMI peadirektoraadi töötajate palgaedenduse konkursil saavutati edutamissumma 17.000 XNUMX TL.

Hankes osalesid İşbank, Garanti Bank, Ziraat Bank, Halk Bank, Yapı Kredi Bank, Akbank ja Vakıfbank. Kui teised pangad loobusid oksjoniprotsessist pärast 23 pakkumisvooru, siis Vakıfbank võitis pakkumise 17.000 XNUMX TL-ga kui kõrgeima pakkumise teinud pank. kazanoli.

Oma avalduses pärast pakkumiskoosolekut ütles esimees Çalışkan: „Meie DHMİ peadirektori asetäitjale ja komisjoni presidendile Enes Çakmakile, meie finantsasjade osakonna juhile Özcan Durukanile, kes tegi suuri jõupingutusi pakkumismenetluse ja pakkumise ajal ning võttis vastu Seisame personali poolt Soovime tänada meie juhatajat hr Gürkan Toramani ja finantsosakonna töötajaid.

Lisaks soovime tänada kõikide hankel osalenud pankade juhte, kes pakkumisprotsessi käigus meie üleskutsetele positiivselt vastasid, ning soovime, et kõik DHMI töötajad kulutaksid kampaaniasumma 17.000 XNUMX TL headel aegadel.

DHMI peadirektoraadi töötajate palgaedenduse pakkumine kestab 5 aastat ja makstakse välja kahes osas märtsis 2022 ja märtsis 2024.

Raudteetööstuse näitus Armin sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar