Teadaanne kahest uuest raudteeliinist Istanbuli!

Teadaanne kahest uuest raudteeliinist Istanbuli!
Teadaanne kahest uuest raudteeliinist Istanbuli!
Telli  


Türgi Suure Rahvusassamblee planeerimis- ja eelarvekomitees ettekande teinud transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu ütles, et Istanbuli on 2 uut metrooliini. kazanme kasvatame. "Hakkasime töötama metrooliini Altunizade-Çamlıca-Bosna puiestee ja Kazlıçeşme-Sirkeci raudteesüsteemi ning uue põlvkonna jalakäijatele suunatud transpordiprojektide kallal," ütles ta.

Karaismailoğlu väitis, et Bakırköy (IDO) – Bahçelievleri – Güngöreni – Bağcılar Kirazlı metroo, mis ühendab otse Kirazlı – Başakşehiri liini, mis on teine ​​Istanbuli projekt, Bakırköy İDO-ga, on umbes 60 protsenti füüsilisest realisatsioonist, ja ütles: võtab liini kasutusele 2022. aasta lõpus. Meie eesmärk on lõpetada 6,2-kilomeetrine Başakşehir – Çam ja Sakura linnahaigla – Kayaşehir metroo, mille alustasime eelmisel aastal Istanbuli pealinna omavalitsuselt ülevõtmisega, 18 kuuga. Seevastu 2 uut metrooliini Istanbuli kazanme kasvatame. Alustasime tööd Altunizade-Çamlıca-Bosna Boulevardi metrooliini ning Kazlıçeşme-Sirkeci raudteesüsteemi ja jalakäijatele suunatud uue põlvkonna transpordiprojektidega. Meie ministeerium astub olulisi samme ka Ankara linnatranspordiprobleemide lahendamise suunas. Selleks laiendame metrooliine. Valminud Kızılay – Çayyolu, Batıkent – ​​Sincan ja Atatürki kultuurikeskuse – Keçiöreni metroo ja Başkentrayga suurendasime Ankara 23,2 kilomeetri pikkuse raudteesüsteemi 100,3 kilomeetrini. Atatürki kultuurikeskus-Gar-Kızılay liin on 3,3 kilomeetrit. Need, kes kasutavad Tandoğani – Keçiöreni metrooliini, jõuavad selle projekti lõppedes otse Kızılaysse. Avame selle liini 85. aasta teises kvartalis, füüsilise realisatsiooniga ligikaudu 2022%. Kocaeli Gebze Sahil-Darıca OSB metroo on 15,4 kilomeetrit pikk. TCDD jaama – Gebze OSB vahel 2022. aasta detsembris; Võtame Darica ranna ja TCDD jaama vahel kasutusele 2023. aasta septembris. Kocaelis ehitame trammiliini, mis läbib linna ida-lääne suunal ja ühendab Linnahaigla kesklinnaga. Projektiga eeldame, et olemasolevale trammiliinile saabub igapäevaselt 39 tuhat täiendavat reisijat. Samuti investeerime Kesk-Anatoolia ühes arenenuma provintsi Kayseris linnatransporti. Kayseri Anafartalar-YHT trammiliini pikkus on 7 kilomeetrit. Bursa Emek-Şehiri haigla raudteesüsteemi liin on 6 kilomeetrit. Olemasoleva Emek – Arabayatağı raudteesüsteemi liini pikendusega tagatakse lihtne ja mugav transport kesklinnast linnahaiglasse ja YHT jaama.

Märkides, et İZBAN on üks İzmiri uhkuse allikaid, ütles Karaismailoğlu, et İZBANi kasutab iga päev keskmiselt 189 tuhat reisijat ja alates 2010. aastast on veetud 757 miljonit reisijat. Öeldes: "Oleme saavutanud 2022-protsendilise edu Gaziray projektis, mille plaanime lõpule viia 74. aastal ja mis aitab kaasa Gaziantepi linna ühistranspordisüsteemile, mis on üks tööstuse ja majanduse kõige tootlikumaid linna kaguosas," 112 kilomeetri pikkune GAZİRAY projekt on lõpule viidud, igapäevaselt transporditakse keskmiselt 358 tuhat inimest. rõhutas, et võimalus

Transpordiminister Karaismailoğlu ütles: "Püüame arendada Konya siselinna raudteesüsteemi. Muudame Kayacıki ja Konya vahelise 17,4-kilomeetrise lõigu 4-liiniliseks, et opereerida kiirronge kahelt liinilt ning linnalähi- ja tavaliine kahelt liinilt. Tagame reisijatele juurdepääsu Selçuklu ja Konya YHT jaamadele. Teine projekt, mille oleme Konya jaoks tootnud, on Necmettin Erbakani ülikooli ja Merami valla raudteesüsteemi liin. Tegime pakkumise. Ootame laenulepingu kinnitamise protsessi. Arendame koos TÜRASAŞga kodumaist tootmistaristu võimsust. Türgi raudteesüsteemi sektoris oleme saavutanud tugeva sünergia, koondades sektori sidusrühmad ühe katuse alla eesmärgiga olla veduriinstitutsioon raudteeveeremi tootmises. Seega arendame raudteesüsteemide sektoris rahvusliku disainiga tooteid, avame need tooted maailmaturule ja viime need kõrgele kaubamärgiväärtusele. Riiklike rongikomplektide tootmisest saadud kogemustega alustasime rongikomplekti projekti uuringuid kiirusel 225 km/h. Plaanime prototüübi valmis saada 2022. aastal ja masstootmist alustada 2023. aastal. Jätkates diislikütuse, elektrivedurite, raudteehooldussõidukite tootmist, raudteeveeremi moderniseerimist, rongijuhtimissüsteemi, vaguni- ja diiselmootorit, viime läbi ka teadus- ja arendusuuringuid riigisisese raudteeveeremi arendamiseks.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar