Nu Variant Alert: reisipiirangud Türgist 5 riiki

Nu Variant Alert: reisipiirangud Türgist 5 riiki
Nu Variant Alert: reisipiirangud Türgist 5 riiki
Telli  


Terviseminister Fahrettin Koca teatas, et Nu-variandi tõttu sagenevate juhtumite tõttu ei lubata alates täna õhtust osadesse riikidesse reisida.

Terviseminister Koca jagas oma suhtlusvõrgustiku Twitteri kontol "Ettevaatusabinõu: Nu-variandi põhjustatud juhtumite sagenemise tõttu; Alates tänasest õhtust ei ole lubatud reisida Botswanast, Lõuna-Aafrika Vabariigist, Mosambiigist, Namiibiast ja Zimbabwest meie riiki läbi kõigi meie maismaa-, õhu-, mere- ja raudteepiiripunktide.

MIS ON NU VARIANT?

Teadlased kommenteerisid 32-mutatsiooniga Nu variandi (B.1.1.529) varianti, mis võib keha kaitsevõimest pääseda ja põhjustada rohkem haiguslaineid.

Variant märgati esmakordselt 11. novembril Lõuna-Aafrika riigis Botswanas. Nu variant ilmus ka Hongkongi linnas. Eksperdid väitsid, et see võib kaasa tuua tõsiseid riske B.1.1.529 puhul, mis on endiselt piiratud.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar