Pezuk kohtub BTK jaoks Gruusia raudteeametitega

Pezuk kohtub BTK jaoks Gruusia raudteeasutustega
Pezuk kohtub BTK jaoks Gruusia raudteeasutustega
Telli  


TCDD Taşımacılık AŞ peadirektor Hasan Pezük kontrollis koos Gruusia raudteeametnikega Bakuu-Tbilisi-Karsi raudteeliini ja Ahılkeleki jaamas, mis on Keskkoridori kõige olulisem ümberistumiskeskus.

Pezuk rõhutas, et nad pidasid kõnelusi minu kolleegi David Paradze, Gruusia Raudtee peadirektori ja tema delegatsiooniga Thbilisis, et suurendada rahvusvahelist kaubavedu keskmises koridoris ja Bakuu-Thbilisi-Karsi liinil:

„Kui enamus rahvusvahelisest kaubavahetusest maailmas toimub meritsi, siis Aasia sadamates kogetud ummikud, meretranspordi hinnakõikumised ja sellele järgnev covid-19 pandeemia protsess; See seab esikohale raudtee arendamise ja raudteetranspordile suurema kaalu andmise. Toote transpordiaeg Euroopast Hiinasse kestab umbes 5-9 päeva lennukiga, 15-19 päeva raudteel ja 40-60 päeva meritsi. Raudteel on mere- ja õhutranspordi ees märkimisväärsed eelised nii hinna kui ka aja osas transpordil sadamatest eemal asuvatele sisemaapiirkondadele. Seetõttu on veod keskkoridoril, mis on Bakuu-Tbilisi-Karsi raudteeliini kõige olulisem lüli, järjest suurenemas nii koguse kui ka tootevaliku poolest.

"Me jätkame tihedat koostööd piirkondlike raudteeametitega, et muuta see raudteekoridor tõhusamaks ja tõhusamaks." Pezuk tuletas meelde, et selles mõttes pakub väga olulisi võimalusi ka 25.-27.novembrini Istanbulis toimuv Eurasia Rail Fair, mis on Euraasia ainus mess ja maailmas suuruselt kolmas raudtee- ja kergraudteesüsteemide mess.

Pezik ka; „2017. aastal kasutusele võetud Bakuu-Tbilisi-Karsi raudteeliini kaudu kiirenes pandeemiaga veelgi märgatavamalt ekspordi-, impordi- ja transiitkaubavedu Gruusia, Aserbaidžaani, Venemaa, Kesk-Aasia Türgi vabariikidega. kazankäib." ütles.

Pezükiga olid kaasas TCDD Taşımacılık AŞ peadirektori asetäitja Çetin Altun ja kaubaveoosakonna juhataja Mehmet Altınsoy.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.

 

Raudteetööstuse näitus Armin sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar