TCDD 25 Raudteeliiklusjuhi töölevõtmise suulise eksami kuupäev

TCDD 25 Raudteeliiklusjuhi töölevõtmise suulise eksami kuupäev
TCDD 25 Raudteeliiklusjuhi töölevõtmise suulise eksami kuupäev
Telli  


İŞKURi saadetud 25 raudteeliiklusjuhi nimekirjas olevate kandidaatide suulise eksami kuupäev, mis võetakse tööle Türgi Vabariigi Istanbuli provintsi riigiraudtee (TCDD) piirides asuvatele töökohtadele, mis vastavad lepingus sätestatud tingimustele. väljakuulutamine ja dokumentide esitamine on määratud.

Nende kandidaatide suuline eksam, kelle nimed ja perekonnanimed on allpool kirjas ja kes on İŞKURi poolt saadetud nimekirjas 25 raudteeliiklusjuhi kohta, kes värvatakse töötajateks TCDD Istanbuli provintsi piires asuvatele töökohtadele, mis vastavad kuulutuses toodud tingimustele ja dokumentide esitamine kirjalikul kuupäeval ja kellaajal, TCDD Ettevõtluse peadirektoraat Personaliosakond Hacıbayram Mah. Hipodroom Cad. Nr: 3 Altındağ / Ankara aadress.

tcdd raudteeliiklusjuhi suulise eksami kuupäev

tcdd raudteeliiklusjuhi suulise eksami kuupäev

Raudteetööstuse näitus Armin sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar