TAI avab Malaisias uue kontori

TUSAS on uus kontor Malaisias Acti
TUSAS on uus kontor Malaisias Acti
Telli  


Türgi lennundus- ja kosmosetööstus, mis on oma lennundusprojektidega üks maailma lennundustööstuse juhtivaid ettevõtteid, jätkab investeeringuid ja koostööd uue põlvkonna tehnoloogiate arendamiseks. Malaisia ​​kommertspealinnas Selangoris Cyberview Futurise ülikoolilinnakus uue kontori avanud Turkish Aerospace Industries alustas koostööd Malaisiaga uute ühisprojektide nimel kaitsetööstuse ja lennunduse vallas.

Veel üks uus lisandus enam kui 10 tehnoloogiabüroosse üle maailma. kazanResideeriva Turkish Aerospace Industriesi uus aadress on Malaisia. Pikaajalisi suhteid Malaisiaga kaitse- ja lennundusvaldkonnas tugevdavas uues kontoris töötavad inseneride eesmärk on viia läbi ühisuuringuid paljudes valdkondades alates mehitamata õhusõidukitest kuni reaktiivtreeneriteni, alates helikopteriprojektidest kuni moderniseerimiseni. programmid maailma lennundusökosüsteemi jaoks.

Rõhutades, et strateegiline koostöö on Malaisia ​​tähtsuse tõttu väga oluline, korraldab Türgi lennundustööstuse peadirektor Temel Kotil oma Malaisia ​​visiidi raames olulisi kohtumisi. Malaisia ​​tehnoloogiatarnijana tuntud MIMOS-i külastav Temel Kotil läheb Malaccasse ja sõlmib HÜRJETiga seotud CTRM-i ettevõttega vastastikuse mõistmise memorandumi.

Värskelt avatud kontori kohta arvamust avaldades ütles Turkish Aerospace Industries peadirektor prof. Dr. Temel Kotil ütles: "Uue kontori raames töölevõetavate inseneridega tugevdame kahe riigi vahelisi sidemeid ning korraldame Malaisiale ja Türgile olulisi uuringuid, et arendada ühisprojekte lennu- ja kaitsevaldkonnas. Seega soovime Malaisiaga tehtavate ühiste jõupingutuste raames laiendada oma poole sajandi vanust lennunduskogemust lennunduses, kosmose- ja kaitsevaldkonnas ning tugevdada ülemaailmset lennundustööstust, eriti meie piirkondades. Soovin, et meie äsja avatud kontor Malaisias oleks kasulik kahe riigi suhetele ning tänan oma sõpru nende pingutuste eest. ütles.

Türgi suursaadik Kuala Lumpuris Dr. Merve Safa Kavakcı aga rääkis Turkish Aerospace Industriesi koostööst ja investeeringutest Malaisias: "Loodan, et meie riigi valdkonna ühe juhtiva ettevõtte Turkish Aerospace Industriesi füüsiline kohalolek Malaisias tuleb kasuks. kahe riigi suhted. Meil on hea meel konkreetsete koostööprojektide ja meie kaitsetööstusettevõtete hiljutise kohaloleku üle erinevates maailma piirkondades. Tegelikult on tänane avamine selle hea näide. Meil on Malaisiaga tugevad poliitilised ja kaubandussuhted. Meil on täielik tahe ja toetus, et see edeneks uute koostööprojektidega kaitsetööstuse vallas. Meie strateegiline partner Malaisia ​​on meie suurim kaubanduspartner Kagu-Aasias. Nii nagu meie riik, asub see väga strateegilisel positsioonil. Tänane avamine näitab ka meie riigi ettevõtete usaldust tugeva, stabiilse ja jõuka Malaisia ​​vastu.

Raudteetööstuse näitus Armin sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar