Koostöö Wallbox Smart Charging Solutionsi ja Yapı Kredi Leasinguga

Koostöö Wallbox Smart Charging Solutionsi ja Yapı Kredi Leasinguga
Koostöö Wallbox Smart Charging Solutionsi ja Yapı Kredi Leasinguga
Telli  


Wallbox, maailma juhtiv kaubamärk sõidukite laadimisjaamade sektoris ja mida meie riigis esindab Doğan Trend Automotive, jätkab oma jõupingutusi, et muuta sõidukite laadimiskogemus paremini kättesaadavaks. Wallbox alustas hiljuti uut koostööd ühe juhtiva finantsasutusega Yapı Kredi Leasing. Vastavalt koostööle, mis on esimene sõidukite laadimisjaamade rahastamise valdkonnas; Tänu kapitalirendi meetodile saab Wallboxi tooteid osta 1% käibemaksusoodustusega ja järelmaksuga kuni 18 kuud. Seega on elektrisõidukite jaoks, mis on liikuvuse jätkusuutliku tuleviku keskmes, tänu Wallboxile palju ligipääsetavamaks laadijad, mis muutuvad edasimüüjate jaoks hädavajalikuks ning mida saab kasutada kodudes ja töökohtades.

Meie riigis Doğan Holdingu katuse all tegutseva Doğan Trend Automotive'i esitletud sõidukite laadimisjaamade sektori maailma juhtiv kaubamärk Wallbox paistab jätkuvalt silma lisandväärtusega, mida see elektrisõidukite turule annab, mis laieneb ka 1. aastal. maailmas ja meie riigis. Lõpuks on sõidukite laadimisjaamade rahastamisel uue tee murdnud Wallbox sõlminud selles valdkonnas olulise koostöö. Finantssektori ühe juhtiva asutuse Yapı Kredi Leasinguga uut kampaaniat alustanud Wallbox pakub soodsaid ostuvõimalusi neile, kes soovivad omada laadimisjaama. Wallboxi nutikad laadimistooted; Tänu uue koostööga pakutavale kapitalirendi meetodile saab seda osta 18% käibemaksusoodustusega ja järelmaksuga kuni XNUMX kuud. Seega muutuvad lähitulevikus edasimüüjate jaoks asendamatuks muutuvad laadijad, mida saab kasutada kodudes ja töökohtades, tänu Wallboxile palju kättesaadavamaks.

Jaamad kolivad Wallboxiga koju!

Eesmärgiks olla elektrisõidukite laadimislahenduste liider ja teerajaja, Wallbox globaalse ettevõttena; pakub uuenduslikke elektrisõidukite laadimislahendusi kodudele, ettevõtetele ja linnadele. Muutes laadimisprotsessi oma tehnoloogiaga lihtsaks, kiireks ja tõhusaks, on Wallbox alates selle loomisest 2015. aastal pakkunud oma era- ja äriklientidele nutikaid laadimislahendusi, mis ühilduvad kõigi elektrisõidukite kaubamärkidega. Eesmärgiga muuta elektrisõidukite laadimise kogemus sama lihtsaks kui nutitelefoni kasutamine, pakub Wallbox oma tootevalikuga võimalust laadida sõidukeid mugavalt nii kodus kui ka tööl.

Uuenduslikud lahendused sõidukite laadimisel

Tänu oma mobiilirakendusele ja liidesele sisaldavad Wallboxi laadijad, mis võimaldavad mugavalt hallata vajalikke laadijaid nutitelefonide, tahvelarvutite ja arvutitega, uuenduslikke funktsioone. Kompaktsed ja stiilse disainiga, lihtsalt kasutatavad Wallbox-laadijad; Sellel on kasulikud funktsioonid, nagu võimsuse reguleerimine, juurdepääs ja lukustamine, integreeritud loendur, laadimise planeerimine ja värskendamine. seinakast; Pulsar Plus, Cooper SB, Commander 2 tooted vastavad nii era-, äri- kui ka autopargi klientide vajadustele.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar