Karsan, Mersini linnavalitsuse bussikonkurss Kazanväljaspool

Karsan, Mersini linnavalitsuse bussikonkurss Kazanväljaspool
Karsan, Mersini linnavalitsuse bussikonkurss Kazanväljaspool
Telli  


Karsan Automotive Industry and Trade Inc võitis Mersini linnavalitsuse bussihanke. kazanoli.

Avaliku avalikustamise platvormile (KAP) tehtud avaldus on järgmine: „Meie ettevõte, mille Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupank (EBRD) avas Mersini linnavalitsusele, tarnib 100 CNG-kütusega bussi (70 üksi, 30 liigendatud) ja sõidukite 2-aastane hooldus. teatas avalikustamise platvormil, et on esitanud hankele pakkumise ning et pakkujate esitatud pakkumisi hindavad EBRD ja Mersini pealinna omavalitsus, võttes arvesse erinevaid kriteeriume, nagu töökogemus, tehniline pädevus ja maksumus. Hankeorgani poolt on kõnealune pakkumine sõlmitud meie ettevõttega. kazanMeile on teatatud, et pakkumine on tagasi lükatud ning pakkumisele vastuväidete esitamine jätkub. Selle teema olulisi arenguid jagatakse avalikkuse ja meie investoritega.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar