Yapı Merkezi sõlmib Tansaanias 1,9 miljardi dollari suuruse raudteelepingu

Yapı Merkezi sõlmib Tansaanias 1,9 miljardi dollari suuruse raudteelepingu
Yapı Merkezi sõlmib Tansaanias 1,9 miljardi dollari suuruse raudteelepingu
Telli  


Üle maailma hiiglaslikke projekte ellu viinud Yapi Merkezi saab olema Ida-Aafrika kiireim rongiliin, mis peale Tansaania Darussalam-Mwanza raudtee esimest ja teist etappi võtab ette ka alates aastast ulatuva raudteeliini 3. etapi tööd. Makutupora Taborale, lisades oma õnnestumistele uue. lisas veel.

Lisaks kõikidele Tansaania võtmed-kätte üherajalise raudtee projekti infrastruktuuritöödele on Yapı Merkezi ette võtnud kokku 7 jaama ehitamise Makutupora ja Tabora linnade vahele, 358 km pikkuse üherajalise raudtee ehitamise, signalisatsiooni. , telekommunikatsioon ja elektrifitseerimine. 46 kuuga tarnitava projekti maksumus on 1.9 miljardit dollarit. Lähipäevil allkirjastatakse projekti 4. etapp ja see viimane etapp usaldatakse Türgi inseneridele.

Yapı Merkezi lisas oma saavutustele Tansaanias uue. Makutupora-Tabora standardliini elektriraudtee (LOT 3) projekteerimis- ja ehitusprojekti allkirjastamise tseremoonial, mis toimus Tansaania presidendi kantseleis 28. detsembril 2021. aastal, osales Tansaania president Samia Suluhu Hassan, TRC peadirektor Masanja Kadogosa, suursaadik Tansaania Dar es Salaam Dr. Mehmet Güllüoğlu ja Yapı Merkezi İnşaadi juhatuse aseesimees Erdem Arıoğlu suure tseremooniaga.

Projekt, mis on valmides Dar es Salaami ja Mwanzat ühendava 1.211 km pikkuse raudtee 3. etapp, on võtmetähtsusega ka Burundi piirini viiva Tabora – Kigoma raudteeliini jaoks, mis on samuti kaasatud investeeringute programmi. Tansaania raudteed (TRC). LOT 358 projekt, mille pikkus on ühe liinina ligikaudu 3 km, ehitatakse võtmed kätte põhimõttel. Lisaks kõikidele taristutöödele kuuluvad projekti raamesse ka kokku 7 jaama rajamine Makutupora ja Tabora linna vahele, 358 km üherajalise raudtee ehitamine, signalisatsiooni-, telekommunikatsiooni- ja elektrifitseerimistööd. 46 kuuga tarnitava projekti maksumus on 1.9 miljardit dollarit.

Projekti allkirjastamise tseremoonial kõneledes ütles Erdem Arıoğlu: "Meil on hea meel lisada paljudele edukatele projektidele, mida oleme Aafrikas seni teostanud. Meie ettevõte võttis enda peale Tansaanias arendatava Ida-Aafrika kiireima rongiliini Dar es Salaam-Mwanza raudtee esimese kahe osa ehituse pikkusega 705 km, mis ulatub Dar es Salaamist Makutuporani. Tansaania Raudtee ametnikud olid väga rahul Yapı Merkezi täpsuse ja töökvaliteediga, et nad usaldasid meile veel ühe osa sellest Tansaania Vabariigi väga olulisest raudteeliinist.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar