Kütus ostetakse

Telli  


Kütus ostetakse
TURKI RIIGI RAUDTEE JUHTIMISE (TCDD) ÜLDINE DIREKTORAAT 1. REGIONAL KONTORIKAUBAD

MOOTORIOST ATOS-SÜSTEEMIGA MEIE PIIRKONNA TÖÖKOHADES ERINEVAT TÜÜPI 46 SÕIDUKILE Kaupade ostmine toimub vastavalt riigihangete seaduse nr 4734 p 19-le avatud hankemenetlusega ning pakkumiste laekumine EKAP-i kaudu toimub ainult elektroonilises keskkonnas. . Täpsemat infot oksjoni kohta leiate altpoolt:
HRN: 2021 / 800600
1 haldus
a) Nimi: TÜRGI VABARIIK RIIKLIKE RAUDTEE (TCDD) ÜLDINE DIREKTORAAT 1. PIIRKONDLIK MATERJALI DIREKTORAT
b) Aadress: 1. REGIOONI OSTU- JA LAEKONTROLLI TEENISTUSE DIREKTORAAT Rasim Paşa Mah.Org Şahap GÜRLER Kad. nr 57 Komisjoni büroo Haydarpaşa - KADIKÖY / İSTANBUL 34716 Haydarpaşa KADIKÖY / İSTANBUL
c) Telefoni- ja faksinumber: 2163378214 - 2163378214
ç) veebileht, kus pakkumisdokumenti saab e-allkirja abil vaadata ja alla laadida: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Kaupade hankimine
a) Nimi: ATOSE SÜSTEEMIGA MOOTORI OST 46 ERINEVAT TÜÜPI SÕIDUKILE MEIE PIIRKONNA TÖÖKOHADES
b) Kvaliteet, tüüp ja kogus:
Kütusekulu automatiseerimissüsteemiga (ATOS) ca 46 liitri diislikütuse tarnimine 11 kuuks meie regioonis ja sellega seotud töökohtades kokku 10000 erinevat tüüpi sõidukile kuni 31.12.2022. 11 liitri diisliõli varu kokku 110000 kuud.
Üksikasjalik teave on kättesaadav EKAP-i hankedokumendis sisalduvast halduslikust spetsifikatsioonist.
c) valmistamise/tarnimise koht: Bilecik (Bilecik-Bozüyük), Sakarya (Sakarya-Alifuatpaşa), Kocaeli (İzmit-Gebze), İstanbul (Pendik-Kadıköy-Halkalı-Çatalca), Tekirdağ (Tekirdağ-Muratlı-Çerkezköy), sõidukitele Kırklarelis (Kırklareli-Lüleburgaz) ja Edirnes (Edirne-Uzunköprü).
ç) Kestus/tarnekuupäev: Pärast lepingu allkirjastamist alustatakse töödega 01/02/2022-31/12/2022. Siiski on erinevaid põhjuseid, nagu piisavuse hindamine, pakkujate õigus esitada pretensioone. , administratsiooni kohustus vastata sellele kaebusele, vastuväitekaebus ja asutuse läbivaatamisperiood. See võib kaasa tuua hankemenetluse pikenemise ja kuna neid perioode ei saa täielikult ette ette näha, siis võetakse arvesse, et leping võib toimuda hilisemal kuupäeval kui planeeritud allkirjastamise kuupäev ja seega ka tööde algus ning leping sõlmitakse vastavalt sellele. Tööde lõppkuupäev on igal juhul 31 (kaasa arvatud).
d) Alguskuupäev: (7) kalendripäeva jooksul alates lepingu allkirjastamisest

3 Tender
a) Pakkumise (pakkumiste esitamise tähtaeg) kuupäev ja kellaaeg: 03.01.2022 - 15:30
b) Hankekomisjoni koosoleku koht (aadress, kus e-pakkumised avatakse): TCDD Plant 1st Regional Directorate Station Building 1st Floor Haydarpaşa/İSTANBUL

Meie veebilehel avaldatud hanketeated on ainult informatiivsed ja ei asenda originaaldokumenti. Originaaldokument kehtib avaldatud dokumentide ja pakkumiste originaaldokumentide erinevuste suhtes.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar