500 miljoni TL investeering jätkusuutlikkusse Marsilt

500 miljoni TL investeering jätkusuutlikkusse Marsilt
500 miljoni TL investeering jätkusuutlikkusse Marsilt

Sektori üks juhtivaid ettevõtteid Mars Logistics laiendab oma fookust jätkusuutlikkusele. Tegutsedes arusaamaga loodust ja ühiskonda austava äri tegemisest alates asutamisest, investeerib Mars Logistics jätkusuutlikkuse valdkonda 500 miljonit TL.

Võttes kasutusele arusaama looduse ja ühiskonnaga seotud äritegemisest alates selle asutamisest 1989. aastal ja avaldades 2013. aastal Türgi logistikatööstuses esimese GRI C tasemel heaks kiidetud jätkusuutlikkuse aruande, pakub Mars Logistics kõiki oma logistikateenuseid oma klientidele jätkusuutlikul, kvaliteetsel ja erilisel viisil. Jätkusuutlikkuse investeeringuid igal aastal laiendades laiendab Mars Logistics oma tegevust rohelise logistika valdkonnas 500 miljoni TL investeeringuga.

"Keskkonnajuhtimine on meie äriprotsesside lahutamatu osa"

Sellel teemal rääkides ütles Mars Logisticsi juhatuse liige Gökşin Günhan: „Mars Logisticsina hindame ja juhime pidevalt oma äriprotsesside keskkonnamõjusid. Keskkonnajuhtimine on meie äriprotsesside lahutamatu osa ja meie eesmärk on kaitsta loodust koos kõigi oma sidusrühmadega. ütles.

Günhan märkis, et nad on integreerinud jätkusuutlikkuse lähenemisviisi kõikidesse ettevõtte protsessidesse ja ütles: „Meie keskkonnamõjud; majandame jäätmekäitluse, energiatõhususe ja CO2 emissiooni vähendamise valdkondades. Meie tegevusest tuleneva süsiniku jalajälje mõõtmine ja süsinikdioksiidi heitkoguste vähendamine on üks eelseisva perioodi tegevusi.

Keskenduge jätkusuutlikkusele kõigis äriprotsessides

Günhan ütles, et 2021. aastal keskendusid nad oma äriprotsessides ettevõtte jätkusuutlikkuse arendamisele ja et nad keskenduvad sellele eesmärgile kliendimõõtmes, arendades edasi 2022. aastal, ütles Günhan: „Katuse päikeseelektrijaama investeering, mille oleme teostanud Hadımköys. Logistikakeskus 2021. aastal, on tööriist noore laevastiku vanust veelgi vähendada.investeeringud, vihmavee kogumine ja taaskasutamine rajatises, ohtlike ja tavajäätmete ümberkujundamine ringmajanduseks. kazanuuringud, vanapaberist valmistatud aluste kasutamise laiendamine, aluste taaskasutus kazanPaberitarbimise vähendamine kontorites, eriti finantsprotsessides, jäätmevabade rakendustega, paberivaba kontoriprojekt on nende projektide hulgas, mida oleme juba ellu viinud ja jätkame. Maanteetranspordis jätkuvad tema sõnul raudteetranspordi investeeringud, mis tagavad kõige tõhusama ja väiksema emissiooniga.

Optimaalne aeg, maksimaalne keskkonnasõbralikkus koos ühendvedudega

Günhan, kelle sõnul 2012. aastal Mars Logisticsis loosungiga "Optimaalne aeg, maksimaalne keskkonnahoid" alustatud ühendvedu näitas pandeemiaperioodil taas oma olulisust, ütles, et maanteetranspordis esinevad sellised probleemid nagu juhtide karantiin. , piirivärava ees ootamine, viisaprobleemid, mis on keskkonnasõbralikud transpordimudelid, on raudteetranspordi mudelid ja väljendades, et see on ületatud ühendvedudega Halkalı - Duisburg, Halkalı – Ta märkis, et nad pakuvad ühendveoteenuseid Kolini ja Trieste – Bettembourgi liinidel.

"Uued investeeringud teel"

Günhan rõhutas, et sellel teekonnal on tulemas uued investeeringud, mis järgivad rahalist jätkusuutlikkust ning ütles: „Suurendame raudteevedude osakaalu oma ärimahus uute investeeringute ja liinidega, millest anname peagi teada. Keskkonnasõbralik tootmine ja transport on üks suurimaid kriteeriume Euroopa Liidule, mis kujundab oma tulevase poliitika rohelise kokkuleppe raames. Jätkame ka Euroopa rohelise kokkuleppe tavadega kohanemise protsesse.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar