Artech on Euroopa parimate seas eelistatud

Artech on Euroopa parimate seas eelistatud
Artech on Euroopa parimate seas eelistatud

Lisaks Türgi töötlevale tööstusele pakub Cizgi Teknoloji erilahendusi kaitsetööstusele ja meretööstusele ning osaleb prestiižsetes transpordi- ja terviseprojektides oma tootegrupiga "Digital Signage and Kiosk". Cizgi Teknoloji pakub "digitaalteabe lahendusi" Istanbuli lennujaamale, mis on üks Türgi mainekatest projektidest, mida juhib IGA Istanbul Airport Operations Inc.

Ettevõtte poolt kodumaiste ressurssidega välja töötatud ja Artech kaubamärgi all turule pakutavad uuenduslikud lahendused nagu Wayfinding Kiosk, Indoor Totem ja Info Kiosk võimaldavad reisijatel lennujaamas lihtsalt ja ülimalt praktilisel viisil leida otsitavad kohad. , mille ACI valis 2021. aastal Euroopa parimaks*.

INTERAKTIIVNE TEAVE, KONTAKTIVA TEENUSE KOGEMUS

Cizgi tehnoloogia turunduskommunikatsiooni spetsialist Dilara Pineiro ütles teavet Artech Info Kioski toodete kohta, mis pakuvad reisijatele digitaalset teabekogemust, et toode on paigutatud vajalikesse piirkondadesse Istanbuli lennujaama infopunktides, kus tihedus on suur.

Märkides, et eelmainitud digitaalse infolahendusega on reisijatel võimalik kõnekeskusega ühenduda heli ja video vahendusel ning kogeda interaktiivset infot ja kontaktivaba teenust, ütles Pineiro: „Meie infokiosk on loodud iga reisijaprofiili mugavaks kasutamiseks. vastavalt rahvusvahelistele standarditele. Kioskiekraanid on kallutatud ja sellisel kõrgusel, et ratastoolikasutajad saavad hõlpsasti tegutseda. ütles.

VÄLTITAB AEGA, LÕPETAB SEGADUSE

Dilara Pineiro märkis, et toodet saab pandeemias veelgi olulisemaks muutunud hügieenireeglite raames põhjalikult desinfitseerida, et see on vastupidav ja vastupidav löökidele nagu põrutused ja löök ning ümarad servad tagavad kukkumise ohutuse. ja mõjud.

Teatades, et pardakaardil olevat vöötkoodi või mobiiltelefoni e-piletit saab hõlpsasti skaneerida 150 cm kauguselt, ütles Pineiro, et Infokioskis on reisijate jaoks loodud spetsiaalne kaart, mis aitab reisijatel võimalikult kiiresti sihtkohta jõuda. ja võimaldab neil teha kõnekeskuse esindajatega reaalajas videokõnesid nende valitud keeles. Ta ütles, et teab.

Pineiro ütles: "Meie lahendus pakub ühe klõpsuga juurdepääsu ilma ja kellaaja teabele praeguses lennujaamas või sihtkohas, sisenevate ja väljuvate lendude olekule, reisija saabumis- ja väljumisaegadele, reisija pagasi kogumisribade asukohateabele. lend ja palju muud. lõpetas ta oma kõne.

HARIDUSEST TERVISeni, TRANSPORT JAEMÜÜGI…

Oma tooterühmaga "Digimärgid ja kiosk" pakub ettevõte teenuseid paljudele sektoritele transpordist hariduse ja tervishoiuni, jaekaubandusest spordi ja meelelahutuseni.

Kui kioskites on iseteenindusmasinad, siis Digital Signage'i poolel on olemas spetsiaalne tarkvara ja kuvamissüsteemid, mis pakuvad teavet ja digitaalset suhtlust. Selle tooterühma alla kuuluvad ka transpordis kasutatav reisijateave, haiglate patsientide juhendamise süsteemid, kinode fuajeedes või sissepääsudes olevad digitaalsed plakatid ning koosolekuruumide teabeekraanid.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar