Bursa Ankara kiirrongiprojektist on saanud unistus

Bursa Ankara kiirrongiprojektist on saanud unistus
Bursa Ankara kiirrongiprojektist on saanud unistus
Telli  


Tehes avalduse Bursa-Ankara kiirrongiprojekti kohta, ütles CHP Bursa asetäitja Nurhayat Altaca Kayışoğlu: "Ministeeriumi vastusest selgub, et Bursa-Ankara kiirrongiprojekt, mille alus pandi 2012. aastal, ei valmi enne 2025. aastat. Need, kes ütlesid enne valimisi "see lõpeb 2020. aastal", nihutasid kuupäeva 2023. aastasse. ütles.

Oma vastuses märkis ministeerium, et raudteeinfrastruktuuri tootmine Bursa ja Yenişehiri vahel jätkub ning väliselt rahastatud pakkumismenetlus Yenişehiri ja Osmaneli vahelise taristutööde ja kogu liini pealisehituse jaoks on lõppenud ning ütles: "Laen läbirääkimised lõpetas Rahandus- ja Rahandusministeerium ning allkirjastati laenuleping. Lähiajal viiakse lõpule menetlused lepingu jõustumise ja objekti üleandmise osas. Altaca Kayışoğlu ütles, et projekt plaanitakse lõpule viia 36 kuu jooksul pärast objekti üleandmist: "24. juunil 2018 toimuvatele üldvalimistele sisenedes märgiti valitsuse avaldustes, et kiirrongiteenused. alustaks Bursa-Ankara vahel 2020. aastal. Ministeeriumi vastusest selgub, et Bursa-Ankara kiirrongiprojekt, mille vundament pandi 2012. aastal, ei valmi enne 2025. aastat. Need, kes ütlesid enne valimisi "see lõpeb 2020. aastal", nihutasid siis kuupäeva 2023. aastasse. Ministeeriumi vastusest selgub nüüd, et ka see on unistus. Miks ei võidelnud need, kes neid lubadusi andsid, et projekt saaks valmis vähemalt 2023. aastal? Miks nad ei jäänud oma sõnadele kindlaks, kui nad Bursa elanikele lubasid ja hääli küsisid?

Väljendades, et Bursa-Ankara kiirrongiprojekt on põhjustanud Bursas frustratsiooni, ütles CHP Bursa asetäitja Nurhayat Altaca Kayışoğlu: "Need, kes pole 10 aastat suutnud kiirrongi Bursasse tuua, ei saa seda tuua. pärast seda tundi. Lubame, et Bursa rahvas on rahvuslik allianss, mis toob välja 13 presidenti. Bursa elanikud sõidavad Ankarasse meie valitsuse all oleva kiirrongiga. Valitsuse esindajatena jälgime Bursa-Ankara kiirrongiprojekti sama tundlikkusega, nagu oleme seni jälginud opositsiooni parlamendiliikmena. Asjaolu, et Türgi üks tähtsamaid tööstuslinnu jääb maha nii raudtee- kui ka õhutranspordis, on valitsuste suurim ülekohus Bursa suhtes. 13. presidendi ametist tagandava Rahvusliidu liikmetena teeme me sellele ebaõiglusele lõpu. Bursa saab Ankaralt selle, mida ta väärib," ütles ta.

1 Kommentaar

Yorumlar