İBB toodab Haliçi laevatehases kodu- ja riiklikke paate

İBB toodab Haliçi laevatehases kodu- ja riiklikke paate
İBB toodab Haliçi laevatehases kodu- ja riiklikke paate

City Linesi peadirektoraat ehitab Golden Horni laevatehases merepuhastuspaate IMM-i keskkonnajuhtimise tütarettevõttele İSTAÇ. IMM, mis on suurendanud oma merepinna puhastamise paatide parki vastvalminud paatidega 14-ni, hakkab võitlema Istanbuli 5 miljoni ruutmeetri suurusel rannajoonel tekkiva reostusega.

Istanbuli linnavalitsus (IMM) toodab Haliç City Linesi laevatehases kodumaiseid ja riiklikke merepinna puhastuspaate. Merepinna puhastamine Iga paadi jäätmekogumismaht on 7 kuupmeetrit ja see võimaldab olemasolevate paatidega võrreldes kütust säästa. İSTAÇ varus on 11 merepinna puhastuspaati ja 2 keskkonnakontrolli paati. Lisaks neile plaanib ta oma laevastikku lisada 3 merepinna puhastuspaati ja 1 keskkonnakontrolli kaatri.

Olemasolevatel IMM-ile kuuluvatel merepinna puhastuspaatidel on mehaaniline rihmasüsteem koos kurnaga. See kogub jäätmed mere pinnale ja kogub need lindile, puhastades seeläbi mered prügist.

Samal ajal kui IMM võitleb nende paatidega Istanbuli 5 miljoni ruutmeetri suurusel rannikualal tekkiva reostusega, sekkub ta ka reostusse, mis võib tekkida ojasuudmetes.

Haliç Şehir Hatları laevatehases veel tootmises olevad paadid İSTAÇ 11, İSTAÇ 12 ja İSTAÇ 13 on kavas kasutusele võtta alates 2022. aasta maist.

Äsja toodetud paadid võitlevad ka limaga. Viimastel uuringutel oli näha, et kraanadega paadid on väga tõhusad lima puhastamisel. Sel põhjusel telliti City Lines'i uued paadid kraanadega. Paat juhib kraanale kogutud lima otse välja.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar