Istanbuli lennujaamas kogutud tahked jäätmed muutusid kunstiks

Istanbuli lennujaamas kogutud tahked jäätmed muutusid kunstiks
Istanbuli lennujaamas kogutud tahked jäätmed muutusid kunstiks

Istanbuli lennujaam jätkab projektide tootmist, mis integreerivad kiiresti jätkuvad kultuuri- ja kunstialased tööd jätkusuutlikkuse poliitikaga ning pakuvad ühiskonnale kasu. Istanbuli lennujaamas kogutud jäätmematerjalid muutuvad kunstiks kunstnik Deniz Sağdıçi tõlgendusel, kohtudes külastajatega nullpunkti kontseptsiooniga.

  • Istanbuli lennujaama ellu viidud nullpunkti projektiga “0” loob kunstnik Deniz Sağdıç, İGA ja selle sidusrühmade kaubamärke kandvad vanad vormirõivad, Istanbuli lennujaama jäätmekäitluskeskuses tuvastatud ja avastatud plastkastid, prügikotid, kaablid jne. kunsti kõikvõimalike materjalide, esemete ja mööbliesemetega.
  • 4 tööd, mille kunstnik koos oma meeskonnaga 20-kuulises töötoas lõi, koosnevad erinevatest rahvustest portreedest ja on eksponeeritud Istanbuli lennujaamas.
  • 12. jaanuaril 2022 avatud näitust saab Istanbuli lennujaama rahvusvahelises Bosporuse piirkonnas külastada kolm kuud.
  • Osa teoste müügist saadavast tulust kasutatakse IGA ettevõtte sotsiaalse vastutuse projektides.
  • Istanbuli lennujaama eesmärk on inspireerida oma külastajaid jätkusuutlikkuse osas projektiga "0" nullpunkt.
  • Visuaalkunstnik Deniz Sağdıç oma projektiga "Ready-ReMade", mida ta hakkas ellu viima 2015. aastal; Ta püüab taasluua esemeid ja esemeid, mida indiviid igapäevaelus kasutab, mida ta on tarbides kõrvale jätnud, ja kõikvõimalikke jäätmeid, mis on kunstimaailmas teosena oma funktsiooni kaotanud.
  • Selle meetodiga kunstnik; Selle eesmärk on seada uuesti küsimärgi alla indiviidi tarbimisharjumused, inspireerida üksikisikuid ja institutsioone "jätkusuutlikkusest" ning tuua kunst indiviidi jaoks intiimsemale tasemele igapäevaelus kasutatavate materjalide, mitte eriteadmisi ja -oskusi nõudvate materjalide kaudu.
  • Ta rõhutab, et saab juhtida tähelepanu sellele, et kunst on jätkusuutlikkuse küsimus, nagu see on kõigis valdkondades ja sektorites.
  • Näituse üksikasjadega saate tutvuda ka IGARTi ametlikel sotsiaalmeedia kontodel;

Günceleme: 15/01/2022 14:59

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*