Eskişehiris jätkub transpordi eritoetus PCR-teste läbivatele kodanikele

Eskişehiris jätkub transpordi eritoetus PCR-teste läbivatele kodanikele
Eskişehiris jätkub transpordi eritoetus PCR-teste läbivatele kodanikele
Telli  


Eskişehiri suurlinna omavalitsus jätkab transpordi eritoetust kodanikele, kellel on PCR-test, millega alustati saastumise riski vähendamiseks.

Metropolitan Municipality, mis pakub provintsi tervishoiudirektoraadi taotlusel kodanikele tasuta transporditoetust, saab selle teenuse eest kodanikelt täishinde. Tõdeti, et ligi 10 tuhandele testitud, kuid sõidukita kodanikule on selle esimesest tööpäevast alates saanud bussidega transporditoetust kodule lähimasse punkti. Viidates, et erabusse ootavad nad linnahaigla, Yunus Emre riigihaigla ja ESOGÜ arstiteaduskonna ees, mis on haiglad, kus Covid-19 testitihedus on kõrgeim, ning et haiglasse veetakse maksimaalselt 13 reisijat. sõidukite eriruumid, teatasid võimud, et erimeeskonnad desinfitseerivad sõidukeid pärast iga reisi.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar