Pakkumised Kartepe köisraudtee hankele võetakse vastu 25. jaanuaril

Pakkumised Kartepe köisraudtee hankele võetakse vastu 25. jaanuaril
Pakkumised Kartepe köisraudtee hankele võetakse vastu 25. jaanuaril
Telli  


Suurlinna peasekretär Gündoğdu ja linnapea Kocaman viisid läbi uurimise Kartepes ehitatava köisraudtee projekti alguspunktis.

Kartepe linnapea Mustafa Kocaman võõrustas Kocaeli pealinna peasekretäri Balamir Gündoğdut. President Kocaman ja Gündoğdu uurisid Derbenti piirkonnast algava Kartepe köisraudtee projekti jaamapiirkonda, mis on Kocaeli 50-aastane unistus.

Gundogdu ja Kocamani köisraudtee kontrollisid projekti ala

ETTEVÕTE AMETNIKUD TEATASID OMA PROJEKTID

Linnapea Kocamani korraldatud ülevaates osalesid peasekretär Balamir Gündoğdu, samuti Kocaeli linnavalitsuse teadusosakonna juhataja Ayşegül Yalçınkaya ja kolm köisraudtee projektile pakkumise teinud ettevõtte esindajat. Ettevõtte esindajad andsid Gündoğdule ja Kocamanile nende projektide kohta tehnilist teavet.

SEE LISAB KARTEPELE VÄÄRTUST

Projekti olulisusele tähelepanu juhtides teatas peasekretär Gündoğdu, et nad saavad ettevõtetelt pakkumistoimikud kätte 25. jaanuaril. Projekt on ligikaudu 5 kilomeetri pikkune ja rajatakse kahele jaamale. Liin, mis hakkab koosnema 2 kajutist kokku 10 inimesele, suudab vedada 73 inimest tunnis. Tegelikult kestab teekond 1500 minutit. Projektiga loodetakse valmis saada 14 tööpäevaga.

AITÄH MINU PRESIDENT TAHIRILE

Märkides projekti olulisust Kartepe ja Kocaeli jaoks, ütles Kartepe linnapea Mustafa Kocaman: „See oli tähtis päev meie köisraudtee projekti jaoks, millest saab meie linnaosa ja meie linna kõige olulisem turismiinvesteering, mille otsus tuleb vastu võtta. meie Kocaeli pealinna omavalitsuse poolt. Meie Derbenti ringkonna jaamaalal oli meie suurlinna peasekretär hr. Koos Balamir Gündoğduga kuulasime 3 projektile pakkumise teinud ettevõtte tehnilist infot ja konsulteerisime kohapeal. Tema sihikindluse ja jõupingutuste eest köisraudtee projekti investeerimisprotsessi algusest saatis meie ENT president hr. Assoc. Dr. Tahaksin tänada Tahir Büyükakınit ja tema väärtuslikku meeskonda tehtud jõupingutuste eest. Meie köistee ehitusprotsess kiireneb pakkumiste laekumise ja töövõtja firma määramisega 25. jaanuaril,“ ütles ta.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar