Kocaeli Card Peakontori ehituskonkursi tulemus

Kocaeli Card Peakontori ehituskonkursi tulemus
Kocaeli Card Peakontori ehituskonkursi tulemus

Kocaelis elavad ja mugavalt ühistransporti kasutavad kodanikud teevad kõik Kocaeli kaardi tehingud Kocaeli kaardi esindustes. Kocaeli Cardi keskkontor, mis praegu teenindab kodanikke Izmiti messi raames, viiakse Mimar Sinani jalakäijate viadukti lõunapoolsesse (rannikupoolsesse) silla alumisse ossa. Hange viidi läbi uue ehitatava Kocaeli Cardi peakontori jaoks.

KOLIB UUSE KOHTA

Kocaeli kaardibüroo Kocaeli messil pakub kodanikele individuaalsete kaartide printimist ja levitamist, üliõpilasviisa protseduure ja palju muid teenuseid. Eesmärgiga pakkuda kodanikele kiirematel perioodidel kvaliteetsemat teenust, ehitab Kocaeli suurlinna omavalitsusüksus 120-ruutmeetrise Kocaeli Cardi keskkontori İzmit Mimar Sinani jalakäijate viadukti lõunapoolsesse silla alla vastavale alale. Konstruktsioon, mis plaanitakse valmida 180 kalendripäeva jooksul alates objekti üleandmisest, ehitatakse terasmaterjalist ühekorruselisena.

4 FIRM TOOTATUD

Hange viidi läbi Kocaeli linnavalitsuse peamise teenindushoone hankesaalis. Hankes, kus pakkumuse esitas neli ettevõtet, tegi madalaima pakkumise Kudretoğlu İnşaat 927 tuhande TL-ga, kõrgeima pakkumise tegi Mehmet Ali Sezgin 1 miljoni 333 tuhande TL-ga.

COMPANY PAKKUMINE
Kudretoglu Ehitus 927 tuhat TL
Al San autoehitus 1 miljonit 268 tuhat TL
Tosunlari puitehitus 1 miljonit 291 tuhat TL
Mehmet Ali Sezgin 1 miljonit 333 tuhat TL

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar