Kuradilossi köisraudtee projekti kohta koostatakse teostatavusaruanne

Kuradilossi köisraudtee projekti kohta koostatakse teostatavusaruanne
Kuradilossi köisraudtee projekti kohta koostatakse teostatavusaruanne

Serhati arenguagentuuri (SERKA) toel koostatakse Ardahani Çıldıri linnaosas asuva Kuradilossi köisraudtee ehitamise teostatavusaruanne.

Õigus saada rahalist toetust Serhat Development Agency poolt 2021. aastal avatud Teostatavustoetuse programmi raames. kazanSERKA peasekretär Nurullah Karaca ja Çıldıri linnapea Yakup Azizoğlu allkirjastasid lepingu „Çıldıri kuradi lossi köistee teostatavusprojekti” kohta. Kuradiloss, mis asub Çıldıri linnaosa keskusest umbes 5 kilomeetri kaugusel, asub Karaçay kanjonis, kust möödub Kura jõgi. Kolmest küljest kaljudest koosnevasse lossi pääseb vaid põhjaküljel olevast uksest. Pärast koostatavat tasuvusaruannet otsustatakse, kas ehitada viimastel aastatel oma majesteetliku struktuuri ja ümbritseva looduse iluga turismisihtkohaks kujunenud Kuradilinnusele köisraudtee.

Saatanliku lossi köistee projekti jaoks on koostatud teostatavusaruanne

Karaçay kanjonile rajatava köisraudtee eesmärk on rajada sotsiaalseid ruume ida- ja põhjapunktidesse. Piirkonnas, kuhu köisraudtee rajatakse, soovitakse luua matka- ja matkamarsruute ning pakkuda neid loodusesõpradele. Projekti teine ​​eesmärk on suurendada tööhõivet sise- ja välisturistidele loodavate sotsiaalpindade kaudu. Kuradiloss, mis arvatakse olevat ehitatud Urarti kuningriigi ajal, on koos Çıldıri järvega üks kohalike ja välisturistide külastatavamaid kohti.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar