Postkaartide maastikud Şanlıurfa ajaloolistes paikades

Postkaartide maastikud Şanlıurfa ajaloolistes paikades
Postkaartide maastikud Şanlıurfa ajaloolistes paikades

Ajaloolised piirkonnad Şanlıurfas, ajaloo- ja kultuurilinnas, mis on võõrustanud paljusid tsivilisatsioone, muutusid lumest valgeks.
Tõhus lumesadu Şanlıurfas on katnud Balıklıgöli nekropoli, mida nimetatakse ainsaks elavaks akvaariumiks maailmas, 12 tuhande aastase ajalooga Göbeklitepe, kooniliste kuppelmajadega Harrani ja Kızılkoyuni.

Lumesadu, mis mõjutas Şanlıurfat ja selle piirkondi, jätkus ka öösel. Şanlıurfa ajaloolised alad olid kaetud valge linaga. Postkaardipildid loodi Şanlıurfa Balıklıgöl platool, kus lumesadu jätkub.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.

Göbebklitepe, mis oma 12 tuhande aastase ajalooga inimkonna ajalugu valgustab, oli kaetud valge looriga. Linna kaheks päevaks mõju alla võtnud lumesajuga kattusid umbes 7 aastat enne Egiptuse püramiide ​​ja Inglismaal asuvat Stonehenge'i ehitatud T-kujulised obeliskid Göbeklitepel.

Ka Şanlıurfa Harrani linnaosa, mis on võõrustanud paljusid tsivilisatsioone, oli kaetud lumega. Ajalooline Harrani linnake, mis on kuulus oma kooniliste kuppelmajade poolest, hämmastas publikut oma lumemaastikuga. Paljude aastate pärast loodi selles linnaosas, kus lumesadu kogeti, postkaardipildid.

Seda on valgustanud Şanlıurfa suurlinna omavalitsus ja see on avatud turismile. kazanKızılkoyuni nekropol, mis rekonstrueeriti ja sealhulgas kaljuhauad, oli kaetud lumega. Şanlıurfa ajaloolisi ja turismipiirkondi vaadeldi õhust.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar