SSK ja Bağ-Kuri pensionide jaoks tehtud puhkusekorraldus

SSK ja Bağ-Kuri pensionide jaoks tehtud puhkusekorraldus
SSK ja Bağ-Kuri pensionide jaoks tehtud puhkusekorraldus
Telli  


Töö- ja sotsiaalkindlustusministeerium tegi puhkusekorralduse SSK ja Bağ-Kuri pensionide osas. Ministeeriumi avalduses edastati järgmine teave:

„SSK ja Bağ-Kuri raames tehti igakuiste maksete osas uus kord. Sotsiaalkindlustustehingute määruses tehtud muudatuse kohaselt makstakse neile igakuised maksed õigeaegselt ka siis, kui see langeb kokku riigipüha või nädalavahetusega.

SSK ja Bag-Kuri raames maksti igakuised maksed reedel, kui see langes kokku laupäevaga, ja esmaspäeval, kui see langes kokku pühapäevaga. 23. aprilli ja 19. mai ametlike pühadega kattunud maksed tasuti ka järgmisel või üle-eelmisel päeval.

Sotsiaalkindlustustehingute määruse artiklis 69 tehtud muudatusega on alates 1. jaanuarist 2022 muutunud võimalikuks igakuiste maksete tasumine samal päeval, mis langeb kokku nädalavahetuste või riiklike pühadega. Nii said kindlustatute ja soodustatud isikute kaebused maksepäeva osas kõrvaldatud.»

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar