Rize Artvini lennujaamas peeti hindamiskoosolek

Rize-Artvini lennujaamas peeti hindamiskoosolek
Rize-Artvini lennujaamas peeti hindamiskoosolek
Telli  


Rize-Artvini lennujaamas toimus hindamiskoosolek Rize kuberneri Kemal Ceberi juhtimisel.

kuberner Kemal Ceberi juhtimisel Rize'i kubernerkonna koosolekusaalis toimunud koosolekule; Pazari kuberner Mustafa Akın, politseiülem Nurettin Gökduman, sandarmiülem kolonel Hakan Dedebağı, PTT piirkonnajuht Huzur Nur, transpordipiirkonna juht İhsan Gümrükçü, Rize-Artvini lennujaama juht Fikret Akbulut, tollijuht Şule Mustafa Minder Uğ ja tuletõrjebrigaadi tervishoiujuht Tepe ja liitus.

Kohtumisel anti hinnanguid lennujaama tööde viimase seisu, tehtud tööde, selle panuse kohta piirkonda ning pärast lennujaama tehtavatele töödele. Lennujaama avamisega, mis on Rize üks megaprojekte ja on piirkonna jaoks ülimalt oluline; Hinnati sellistes valdkondades nagu ohutus, transport, tervishoid ja logistika läbiviidavad uuringud.

Rize-Artvini lennujaamas, mis on Türgi teine ​​merele rajatav lennujaam, on töö lõppenud. Tehakse viimaseid ettevalmistusi Rize Artvini lennujaama ehitamiseks, mis aitab pärast valmimist oluliselt kaasa Musta mere idaosa lennutranspordile, turismile ja majandusele.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar