Tähelepanu 75 kandidaati, kes võetakse tööle TCDD jaama operatiivtöötajateks!

TCDD värbab 75 jaamaoperatsiooni töötajat
TCDD värbab 75 jaamaoperatsiooni töötajat

Dokumendi kättetoimetamine ja kuupäev enne İŞKURi saadetud nimekirjas olevate kandidaatide suulist eksamit 75 töötaja jaoks, kes võetakse tööle Türgi riigiraudtee (TCDD) töökohtade jaamaoperatsiooni töökunsti harusse Istanbuli provintsi piirides.

İŞKURis kuulutati ajavahemikus 75 kuni 11.01.2022 välja 17.01.2022 töötaja värbamine Istanbuli töökohtade harusse Station Operations Art. saatis İŞKUR, et taotleda meie väljakuulutatud tööjõutaotlust ja sooritada suuline eksam.
Lõpliku nimekirja kandidaatide nimekiri on saadaval alloleval lingil.

Kas enne suulist eksamit lõplikus nimekirjas olevad kandidaadid vastavad allpool toodud dokumentidega kuulutuses toodud tingimustele või mitte, ajavahemikul 27.01.2022 - 04.02.2022, vastavalt lõplikule nimekirja järjekorrale, allpool toodud kuupäevadel, TCDD Enterprise'i peadirektoraadi personaliosakond, Hacıbayram Mah. Hipodroom Cad. Nr: 3 Altındağ / ANKARA aadressi kontrollitakse ja tarnitakse.

Nõutud tingimustele mittevastanute kohta koostatakse protokoll ja İŞKUR-ile teatatakse, et nende avaldust ei rahuldatud.

Dokumendi kättetoimetamise teadaande jaoks KLIKI SIIA

Kandidaatide nimekirja jaoks, kellele dokumente esitada KLIKI SIIA

Jaamaoperatsioonide töötajate teabevormi jaoks KLIKI SIIA

Sarnased reklaamid

1 Kommentaar

Yorumlar