Tööhõivealane kutseõpe algab BUTGEMis

Tööhõivealane kutseõpe algab BUTGEMis
Tööhõivealane kutseõpe algab BUTGEMis

Bursa Kaubandus- ja Tööstuskoja (BTSO) Haridusfondi koosseisus tegutsev Bursa Disaini- ja Tehnoloogia Arenduskeskus (BUTGEM) alustab 2022. aasta 1. semestril tööalase koolitusega. Kandideerida saab kuni esmaspäevani, 31. jaanuarini 2022.

BUTGEM, mis jätkab Bursa ärimaailma kvalifitseeritud tööjõu vajaduste toetamist, korraldab 8 põhisektoris 186 koolitusprogrammi, mille raames toimuvad tasulised õhtused ja nädalavahetusel toimuvad töötajate kutsealased arendus-/spetsialiseerumiskoolitused, samuti tööalased koolitused ja moodulkoolitused. programmid ettevõtetele. BUTGEM, mis on asutamispäevast saati teinud professionaaliks 35 tuhat inimest ja enam kui 90 protsenti selle lõpetajatest on tööl, tõmbab tähelepanu ka oma 70-liikmelise oma ala asjatundjatest juhendajatest. BUTGEM-is, kus kutseõpe toimub nüüdisaegsetes töötubades, on alanud kandideerimine tööhõivele suunatud kutseõppesse. Koolitustele kandideerimise tähtaeg on esmaspäev, 31.

4 MONTHLY PROCESS

BUTGEM alustab ka oskuskoolitust koos asjatundlike koolitajatega paljudes uue põlvkonna valdkondades nagu kriisijuhtimine, globaalsed 8D-probleemide lahendamise tehnikad, kliendisuhete juhtimine, mida ettevõtted vajavad. Tööalane kutseõpe, mis on planeeritud korraldada tööpäeviti päevasel ajal, kestab keskmiselt 4 kuud. Need, kes soovivad koolitustele tulla piiratud kvoodiga, saavad end eelregistreerida aadressil onkayit.butgem.org.tr. Pärast registreerimist peavad kandidaadid minema Demirtaşi organiseeritud tööstusvööndis asuvasse BUTGEM-i hoonesse ja täitma oma taotluse isiklikult.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar