Türgi esimene riiklik luurelaev Ufuk Corvette asub Mavi Vatanis ametisse

Türgi esimene riiklik luurelaev Ufuk Corvette asub Mavi Vatanis ametisse
Türgi esimene riiklik luurelaev Ufuk Corvette asub Mavi Vatanis ametisse
Telli  


Katse- ja väljaõppelaev TCG UFUK (A-591), mille peatöövõtja on STM, alustas oma tööd president Recep Tayyip Erdoğani osavõtul peetud tseremooniaga.

Kaitsetööstuse eesistumise (SSB) eestvedamisel on Türgi kaitsetööstuses ja riiklikus tehnoloogialiikumises olulist rolli mängiv STM Defense Technologies and Engineering Inc edukalt lõpetanud katse- ja väljaõppelaeva projekti, mis aitab oluliselt kaasa meie riigi operatiivjõud meredel.

591. jaanuaril 14 toimunud tseremooniaga võeti kasutusele katse- ja koolituslaev TCG UFUK (A-2022), mis alustas tööd STM-i peatöövõtu all SSB ja STM-i vahel sõlmitud lepinguga.

tseremooniale, mis toimus Istanbuli merelaevatehases Tuzlas, Istanbulis; TC riigikaitseminister Hulusi Akar, kindralstaabi ülem kindral Yaşar Güler, kaitsetööstuse president Prof. Dr. Osalesid İsmail Demir, STM-i peadirektor Özgür Güleryüz ja külalised.

TCG UFUK siseriiklik määr 70%.

SSB ja STM-i vahel 30. detsembril 2016 sõlmitud lepinguga alustati katse- ja koolituslaeva projektiga 31. märtsil 2017. Pärast Istanbuli merelaevatehase ehitustööde lõpetamist käivitati TCG UFUK tseremooniaga 9. veebruaril 2019.

TCG UFUK, mis on konstrueeritud MİLGEM Island Class Corvette kerevormi abil, suudab rasketes kliima- ja meretingimustes 60 päeva jooksul katkestusteta reisida, sealhulgas rahvusvahelistes vetes.

TCG UFUK, millesse panustas ligikaudu 194 kodumaist ettevõtet, paiknemismäär jõudis 70 protsendini. TCG UFUK Laev, mis mahutab 110 inimest; Selle täispikkus on 99,5 meetrit, maksimaalne laius 14,4 meetrit, veeväljasurve 2 tuhat 250 tonni ja platvorm 10-tonnise kopteri jaoks.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar