Tasuta transpordirakendust laiendati Istanbuli tervishoiutöötajatele

Tasuta transpordirakendust laiendati Istanbuli tervishoiutöötajatele
Tasuta transpordirakendust laiendati Istanbuli tervishoiutöötajatele
Telli  


IMMi president Ekrem İmamoğluTervishoiuministeeriumi ettepanekul ellu viidud tervishoiutöötajate tasuta ühistranspordi taotlemist on pikendatud 30. juunini. Taotlusele lisati kohtumeditsiini spetsialistid, millest said kasu kokku 264 tuhat tervishoiutöötajat.

Tervishoiutöötajate tasuta transpordi õigust, mille Istanbuli pealinna omavalitsus (IMM) pandeemiaprotsessi tõttu 2020. aasta mais ellu rakendas, on pikendatud 30. juunini 2022. IMM-i ühistransporditeenuste direktoraadi ettepanek võeti IMM-i assambleel ühehäälselt vastu.

Teenusest, mis kehtib Istanbulkart integratsiooni kuuluvate ühistranspordisõidukite jaoks; Hüvitist saavad kõik töötajad, sh riigiteenistujad, töötajad, tervishoiuasutustes ja -organisatsioonides töötavad lepingulised (praktikad) arstid, samuti IMM-i ja linnaosa omavalitsuste tervishoiutöötajad ning IMM-i kalmistute direktoraadi töötajad.

IMM-i assambleel 12. jaanuaril 2022 vastu võetud pikendamisotsuse raames saavad taotlusest kasu ka Kohtuekspertiisi Instituudi töötajad.

Tasuta transporditeenuse raames, millest saavad kasu 264 tuhat tervishoiutöötajat, tehti ainuüksi 2021. aastal 232 miljonit tasuta reisi, mis vastab 61 miljonile liirile.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar