Yerköy Kayseri kiirrongi raudtee ehitamise hanke tulemus

Yerköy Kayseri kiirrongi raudtee ehitamise hanke tulemus
Yerköy Kayseri kiirrongi raudtee ehitamise hanke tulemus
Telli  


Hanke "Yerköy-Kayseri kiirrongiraudtee ehitus", mille pakkumised kogus infrastruktuuriinvesteeringute peadirektoraat (AYGM) detsembris, lõppes.

Sobivaima pakkumise 21 16.949.967.710 XNUMX XNUMX TL-ga tegi ühisettevõte Doğuş-Çekler-Özkar hankele, mis peeti XNUMX/B-ga läbirääkimismeetodil. pakkumine kazanLähipäevil loodetakse sõlmida leping Doğuş-Çekler-Özkari ühisettevõttega.

Teave Yerköy-Kayseri kiirraudteeprojekti kohta

Yerköy – Kayseri kõrgetasemeline raudtee on kõrgetasemeline raudteeliin, mis ehitatakse Yozgati Yerköy linnaosa Yerköy YHT jaama ja Kayseri Kocasinani rajoonis asuva Kayseri YHT jaama vahele ning integreeritakse selle valmimisel Ankara-Sivas kiirraudteega. Kiirrongi teenuseid korraldab liinil TCDD Transportation, mis on kaherajaline, elektrifitseeritud ja signaliseeritud.

Projekti hanke korraldas 139. novembril 21 TCDD 2014 km pikkuse Yerköy - Kayseri kiirrongiprojekti ettevalmistamiseks. kazanAltınok Consulting Firmiga sõlmiti leping ja sait anti üle 13. oktoobril 2015. 3. oktoobril 2019 ei ole transpordi- ja taristuminister Mehmet Cahit Turhan Yerköy – Kayseri kiirrongiprojektil täpset kuupäeva, meie hanke ettevalmistustööd jätkuvad. Hanke plaanime teha järgmisel aastal, kui projekt on valmis ja valmis. Loodetavasti on meie eesmärk 2023.

Yerköy-Kayseri kiirraudteeprojekti pikkus on 142 kilomeetrit ja see rajatakse uue topeltliinina vastavalt projektkiirusele 250 kilomeetrit tunnis. Liinile tuleb 12 tunnelit kogupikkusega 900 tuhat 9 meetrit. Pikim tunnel on 3 tuhat 280 meetrit. Kiirrongiliinile tuleb 2 silda, 395 viadukti ja 18 ülesõitu kogupikkusega 20 tuhat 116 meetrit. Liini äärde rajatakse 21 viadukti. Projekti eesmärk on lõpetada 4 aastaga.

Yerköy-Kayseri kiirrongiliini kasutuselevõtuga; Yerköy ja Kayseri vaheline liin väheneb 170 kilomeetrilt 142 kilomeetrile. Transpordiaeg väheneb 3,5 tunnilt alla 1 tunni. Koos liini aktiveerimisega; Ankara-Kayseri transpordiaeg, mille olemasoleva tavaraudtee tagab 7 tunniga, väheneb 2 tunnini.

2 Kommentaarid

  1. Andku Jumal jõudu neile, kes panid meie riigi seda tegema. edu kaiserile.

Yorumlar