President Özcani tasuta bussi- ja trammiliini teadaanne

President Özcani tasuta bussi- ja trammiliini teadaanne
President Özcani tasuta bussi- ja trammiliini teadaanne
Telli  


Bolu linnapea Tanju Özcan, kes andis linnavolikogus häid uudiseid tasuta bussi- ja trammiliinist, ütles: „Inimestel pole enam vaja autoga keskusesse tulla. Arvame, et tasuta liinist saab kasu 6 inimest päevas.

Bolu linnapea Tanju Özcan andis üksikasju Bolu valla poolt transpordiks rakendatava tasuta bussiliini ja İzzet Baysali tänaval sõitva kaasaegse nostalgilise trammiliini kohta.

"JOONI PIKKUS ON UMBES 4 KILOMEETRI"

Bolu vallavolikogu 1. jaanuari istungil sel teemal esinedes ütles linnapea Özcan tasuta bussiliini marsruudi kohta: „Loome tasuta ringliini, mida lubasime, kuid ei saanud hiljem ellu viia. See algab Atatürki monumendi tagant, möödub kohtumaja eest, jätkub kuberneri kantselei eest sõjaväe eest ja järgib Cumhuriyet Caddesit. Teeme tiiru Ülembasaarilt, taas peale metsamajandit, Bahçelievleri politseijaoskonda, 50. aasta nurgalt ja taas Anıt Parki, alustame bussis esmajärjekorras 3 tasuta ringkäiku. Selle liini pikkus on umbes 4 kilomeetrit. "Inimesed ei pea enam autoga keskusesse tulema," ütles ta.

"NEIL ON ELEKTRI TASUTA TRAMMITEED"

Teatades, et sõitma hakkavad ka elektrilised kummiratastega trammid, ütles Özcan: „Plaanime kaks, kaks meie peatänavale, sellele 900-meetrisele liinile, tulevad kaasaegsed nostalgilised elektrilised tasuta trammid nagu Istiklali tänaval. Tahaksin sellest meie kodanikele teada anda. Sel moel arvame, et sellest tasuta liinist saab kasu 6 inimest päevas. Taksojuhte ja bussijuhte see muidugi ei häiri. Minu arvates on see õige otsus teha ainult põhiliinide liiklusummikute ärahoidmise seisukohalt. Tänan oma sõpru Saadeti erakonnast meelde tuletamise eest.

“14 TUNDI Laadimisaega”

Özcan ütles, et nad soovivad projektid kiiresti ellu viia, öeldes: „Teeme ostu kiiresti ja loodan, et viime selle kiiresti ellu. Samuti viime ellu oma projekti teise kohta. Kummist rattad, elektrilised. Ülevalt pole elektriliini, sellel on patareid. Peagi võttis selle Ordu pealinna omavalitsus. Need meenutavad nostalgiliselt, trammid on, aga need töötavad akuga. Selle laadimisaeg on 14 tundi. Püüame vältida sõidukite kuhjumist peamises keskuses Yukarı Çarşıs. ütles.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar