Kasutajad kujundavad Bursa Cepte mobiilirakendust

Kasutajad kujundavad Bursa Cepte mobiilirakendust
Kasutajad kujundavad Bursa Cepte mobiilirakendust
Telli  


Bursa Metropolitan Municipality uuendab vastavalt kasutajate arvamustele oma Bursa Cepte mobiilirakendust, mis pakub palju teenuseid digitaalsetel platvormidel. Koostatud küsitluses osalenud Bursa elanikel on võimalik edastada oma arvamusi, ettepanekuid ja soove seoses taotlusega.

Metropolitan Municipality, mis kasutab kõiki tehnoloogia võimalusi, et pakkuda kodanikele tõhusat, katkematut ja kiiret teenindust, kiirendas oma jõupingutusi, et veebiteenuse latti veelgi tõsta. Sellest eesmärgist lähtuvalt juurutatud Bursa Cepte rakendus, mis koondab ühe katuse alla palju valla veebiteenuseid, on taas vastavalt vajadustele uuendamisel. Värskenduses, mis tehakse täielikult sisemiste ressurssidega tarkvaraarendajate poolt pealinna omavalitsuse teabetöötlusosakonna tarkvara haru direktoraadis, on prioriteediks kasutajate arvamused ja ettepanekud. Selgitamaks, millist mobiilirakendust bursalased näha sooviksid, koostati küsitlusuuring. bursa.bel.tr Kasutajad, kes osalevad uuringus kl

Bursa elanike arvamustest kujundatava uue Bursa Cepte rakendusega soovitakse, et kasutajad saaksid veebiteenustest tõhusamalt kasu saada.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar