Turkish Composite 2022 mess toimub Istanbulis 6.–8

Turkish Composite 2022 mess toimub Istanbulis 6.–8
Turkish Composite 2022 mess toimub Istanbulis 6.–8

Mess TURK KOMPOZIT 2022 toimub 6.-8. oktoobrini 2022 Istanbuli Lütfi Kırdari rahvusvahelises konverentsi- ja messikeskuses.

„5. Türgi ja piirkondlik komposiitmaterjalitööstuse, tehnoloogia ja rakenduste mess” või lühidalt „TURK KOMPOZIT 2022 COMPOSITE SUMMIT” hõlmab tegevusi, mis hõlmavad kogu komposiittööstust, eelkõige komposiittööstusele omaseid tootmis-, töötlemis- ja rakendusmeetodeid.

Eelkõige toorained (vaigud, kiud ja tugevdusmaterjalid, tehnilised tekstiilid, termoreaktiivsed materjalid, termoplastid, lisandid), pool- ja vahetooted, lõpptooted, töötlemistehnoloogiad, masinad ja seadmed, kulumaterjalid ja teenused, tehnilised ja kaubanduslikud seminarid külastajatele, toode näitusi esitletakse tootekampaaniate ja auhindade raames.

Üritus annab osalejatele võimaluse saada osa Türgi tõusvas sektoris ja teha oma jõud ühendades selle sektori tugevaim esitlus. Osalejad kohtuvad kohalike ja piirkondlike kasutajatega, saavad esitleda oma tooteid ja teenuseid ning arendada terveid ärisuhteid.

Üritus pakub võimalust jõuda kohalike ja piirkondlike kasutajateni, komposiitmaterjalide tootjateni, tooraine tarnijate, teenindusteenusteni ja saada teavet uusimate tehnoloogiliste rakenduste kohta.

See loob töö- ja karjäärivõimalusi valdkonna spetsialistidele. See annab õpilastele võimaluse tutvuda komposiittööstuse pakutavate toodete ja teenustega.

3-päevasele üritusele oodatakse ligi 88 kaubamärki oma tooteid tutvustama 200 tootenäituse alal ning tehnilisi ja kommertsesitlusi tegema palju eksperte ja ettevõtteid.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar