Taktikaline FPS-mäng Kolmas maailmasõda tuleb täielikult türgi keeles

Taktikaline FPS-mäng Kolmas maailmasõda tuleb täielikult türgi keeles
Taktikaline FPS-mäng Kolmas maailmasõda tuleb täielikult türgi keeles

T4W on asutatud kogenud arendajate poolt, kes on töötanud meelelahutusmaailmas tuntud ettevõtetes, eelkõige Blizzard Entertainmentis. T51W eesmärk on olla arendajate ja teiste kirjastajate jaoks kultuurisillaks, tuues võimsaid mänge uutele turgudele, toetades arendajaid, luues lokaliseeritud teenuseid ja piirkondlike mängijate kogukondade loomine. See kogemus lisab The Farm 3 tööle väärtust ja täiustab XNUMX. maailmasõja kaasahaaravat taktikalist FPS-i kogemust, arendades samal ajal Türgi ja MENA piirkonna mängijatele kultuuriliselt kaasahaaravat sisu, luues kohaliku serveritaristu ja palju muud.

The 4 Winds Entertainmenti tooteturundusjuht Uğur Ülger väljendas oma mõtteid sellel teemal järgmiste sõnadega: „The 4 Winds Entertainmentina on meil hea meel teatada koostööst The Farm 51 ja MY.GAMESiga. Meil on väga hea meel tuua WW3 kokku Türgi mängijatega täielikult türgi keeles. Ootame teiega mängu arenguid ja Türgi mängijaid ootavaid üllatusi. 3. maailmasõja eesmärk on pakkuda autentset taktikalist kogemust, mis meenutab tõelisi lahinguid, ohverdamata mängimist.

Mängus olevad relvad on modelleeritud relvade järgi, mida kasutavad tõelised armeed üle kogu maailma. Realistlikud mängufunktsioonid, nagu ballistika, füüsika ja kogu keha teadlikkus, saavad kokku, et anda mängijatele autentne ja kaasahaarav kaasaegse sõjapidamise kogemus. Mängijad saavad osaleda ka meeskonnapõhises võitluses sõjast laastatud kaartidel, mis põhinevad tõelistel linnadel, nagu Berliin, Varssavi, Poljarni ja Moskva. 3. maailmasõda on suletud beetatestimisel alates 25. novembrist. Väidetavalt kestab suletud beetaversioon kuni avatud beetatestimiseni, mis peaks algama 2022. aasta märtsis. Lisaks ilmub samadel kuupäevadel uus sisuvärskendus ning mäng läheb üle Steamis tasuta mängitavale mudelile. 3. maailmasõda; Sellel on reitingud GCAM 18+, NMC 16+, PEGI 16 ja ESRB T (Young).

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar