TCDD meeskonnad hoiatatud! TCDD Winter Conditions Crisis Desk asutatud

TCDD meeskonnad hoiatatud! TCDD Winter Conditions Crisis Desk asutatud
TCDD meeskonnad hoiatatud! TCDD Winter Conditions Crisis Desk asutatud

Türgi Vabariigi riigiraudtee (TCDD) on tugevdanud lumesajuvastaseid meetmeid, mis peaksid olema tõhusad kogu riigis. TCDD, mille keskuses on kaheksa piirkondlikku direktoraati ja kriisilaud, võitleb 623 tehnosõidukiga selle eest, et raudteel rongiliiklust mitte häirida. TCDD andis talvetööde ajaks raudteehooldusmeeskondadele täiendavalt 500 töötajat.

TCDD hoiatas transpordi- ja taristuministeeriumi koordineerimisel ja kooskõlas meteoroloogia peadirektoraadilt saadud teabega kõiki oma meeskondi talvetööde eest. TCDD, kes oli ärevil, et lumesaju tõttu raudteevedudes ei tekiks häireid, mis loodetavasti toimib kogu riigis, lõi kriisilaua 8 piirkondlikku direktoraati ja keskusesse. TCDD peadirektor Metin Akbaş määras videokonverentsi koosolekul 8 piirkonna juhtidega kindlaks meeskondade tööstrateegiad tugeva lumesaju korral.

Suurendatud on meetmeid, et reisi- ja kaubarongid ning eriti eksportrongid saaksid rasketes ilmastikuoludes oma reisid katkestusteta lõpetada. 12 803-kilomeetrisel raudteeliinil teostatakse koos tugevdusmeeskondadega lumelükkamise ja jäätõrje töid, talvetöödel suunatakse raudteehooldusmeeskondadesse lume ja jäätumise vastu 1500 lisatöötajat.

Kriitilistes kohtades hoitakse valmis lumesahka ja varuvedureid ning tehakse lahendusi jäätumise vastu. Signaalide hooldusmeeskonnad töötavad ööpäevaringselt, et vältida liikluse operatsioonisüsteemi häireid. Määratud meeskonnad puhastavad ja kontrollivad kääre, et vältida külmumist. Suurendades alajaamades meeskondi, hoitakse ära energiakatkestused. 24 sahasõidukit, 16 raudteesõidukit, 65 kontaktvõrgu hooldusautot, 48 teehooldusautot, 73 remondi- ja hooldussõidukit, 71 maanteetranspordi-signalisatsiooniga lumesahkade hooldusmasinat raudteel sõidavad ööpäevaringselt kogunenud lund koristama. sademete ja teedel pagenduse näol.

Sarnased reklaamid

1 Kommentaar

  1. Aidaku jumal tehnikuid, kes nendes halbades ilmastikuoludes õues ronge kontrollivad ja parandavad.

Yorumlar