Zara Beypınarı maanteetunneli projekti uuringu ja projekti konsultatsiooniteenuse hanke tulemused

Zara Beypınarı maanteetunneli projekti uuringu ja projekti konsultatsiooniteenuse hanke tulemused
Zara Beypınarı maanteetunneli projekti uuringu ja projekti konsultatsiooniteenuse hanke tulemused

Zara – Beypınarı provintsimaanteel ja (Bulucan – Beypınarı)Separate-Sincan-(Gedikbaşı –Divriği)Separa kahe tunneli projekti ehitus. Provintsi maanteede mõõdistus- ja projektinõustamisteenuse hankekonkursi tulemus

Kiirteede peadirektoraat (KGM) Zara – Beypınarı provintsimaanteel asuva kahe tunneli ehituse projekt 2021/384533 KIK numbriga ligikaudne maksumus 4.505.673,84 2 1.844.500,00 TL ja (Bulucan – Beypınarı) Segment-Sincan-(Gedigbamentğı) TÜMAŞ TÜRK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK VE MUTEAHHİTLİK ANONİM ŞİRKETİ pakkumisega XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX TL provintsi maanteede mõõdistus- ja projektinõustamisteenuste hankeks. kazanOn tema.

Pakkumine hõlmab ligikaudu 43 km pikkuse maantee mõõdistus- ja projektinõustamisteenuseid. Tööde kestus on 750 kalendripäeva alates tööde alustamise kuupäevast.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar