Alarko-Makyol sõlmis Bukarestis metroolepingu

Alarko-Makyol sõlmis Bukarestis metroolepingu
Alarko-Makyol sõlmis Bukarestis metroolepingu

Alarko Holdingu poolt KAP-ile tehtud avalduses märgiti, et initsiatiiv, mille osanik ta on 50 protsenti, allkirjastas täna lepingu ning pühendus Bukaresti lennujaama raudteeühenduse 6. metroolõigu projekteerimisele ja ehitamisele.

Varem oli hanke võitnud Alarko Holding. kazanteatas, et Bukaresti lennujaama ühendusmetroo jaoks on allkirjastatud viimased allkirjad.

Valduse avaliku avalikustamise platvormile tehtud avalduses: „Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., milles meie tütarettevõte Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. – Makyoli ehitustööstuse turismi ja kaubanduse Inc. Esitatud on ühisettevõtte pakkumine Bukaresti metrooameti (Metrorex SA) poolt avatud hankele "Bukaresti rahvusvahelise lennujaama raudteeühendus 50. metroolõik, osa 6: ehitustööde projekteerimine ja ehitustööd ajavahemikus 1.1. mai kuni Otopeni". tööandja poolt. kazanEelnevalt anti avalikkusele teada, et meid kutsuti lepingut sõlmima 08.03.2022, pärast vajalike juriidiliste protseduuride lõppu loodeti meid kutsuda lepingu läbirääkimistele.

08.03.2022 sõlmitud lepinguga on ühisettevõte antud projekteerimis- ja ehitustööd Bukaresti metrooametile (Metrorex SA).

Samuti teatati, et lubatud tööde lepingu kogumaksumus (ilma käibemaksuta) on 1.200.850.000 242.595.960 XNUMX XNUMX RON ja ligikaudu XNUMX XNUMX XNUMX eurot.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar