Kartepe köisraudtee projekti pakkumisprotsess lõppes

Kartepe köisraudtee projekti pakkumisprotsess lõppes
Kartepe köisraudtee projekti pakkumisprotsess lõppes

Hankeprotsess on lõppenud Kartepe köisraudtee projektis, mille ehitusega Kocaeli pealinna omavalitsus soovib alustada võimalikult kiiresti. Märtsi lõpus toimunud hankel osales kaks ettevõtet. Pärast hankekomisjoni tehtud hindamist tõdeti, et hanke võitis Grand Yapı ja Doppelmayri partnerlus, kes tegi 335 miljoni TL pakkumise. Pealinna omavalitsuse avalduses märgiti, et seaduslik vastuväidete esitamise protsess on 10 päeva ja kui selle aja jooksul vastuväidet ei laeku, sõlmitakse leping Grand Yapı ja Doppelmayri partnerlusega.

VEDA 1500 INIMEST TUNNIS

Derbenti ja Kuzuyayla vahel kulgev köisraudtee on 4 tuhat 695 meetrit. Köisraudtee projektis, mis hõlmab 2 jaama, teenindab 10 kajutit 73 inimesele. 1500 inimest tunnis mahutava köisraudtee liinil on kõrgus 1090 meetrit. Vastavalt sellele on starditase 331 meetrit ja saabumise tase 1421 meetrit. Kahe jaama vahemaa ületatakse 14 minutiga. Köisraudtee on kavas valmis saada ja kasutusele võtta 2023. aastal.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar