CZN Kas Burak on haige? Miks CZN Burakil opereeriti, mis on tema haigus?

Kas CZN Burak on haige? Miks tehti CZN Burakile operatsioon? Mis on CZN Buraki tõbi?
CZN Kas Burak on haige? Miks CZN Burakil opereeriti, mis on tema haigus?

Türgi kokk, restoranipidaja ja internetifenomen Czn Burak on esile kerkinud mitte viimasel ajal valmistatud toitude, vaid läbitud operatsiooniga. Kas CZN Burak on haige? Millise operatsiooni CZN Burak tegi? Mis on CZN Buraki haigus? Mis juhtus CZN Burakiga?

CZN Buraki ametlik TikToki konto pani tema fännid imestama videoga, mida ta saidil @cznburak jagas. Sotsiaalmeedias tõusid päevakorda küsimused, mis juhtus CZN Buraki haigusega või mis juhtus CZN Burakiga. Siin on pildid sellest CZN Buraki videost:

Kas CZN Burak on haige? Miks tehti CZN Burakile operatsioon? Mis on CZN Buraki tõbi?

CZN Buraki haigust pole veel avalikustatud ja selge teave puudub. Sotsiaalmeedias liiguvad aga väited, et edukal kokal on kaaluprobleem ja ta on haige. Puudub kindel seletus CZN Buraki haiguse ja selle kohta, miks ta opereeriti.

CZN Burak jagas oma Instagrami kontol fotot, mille ta haiglas tegi, märkusega "Väike kontroll on kõige ilusam side on armastus". Postitus kogus tuhandeid meeldimisi ja paraneb peagi kommentaarides.

Kes on CZN Burak, kust ta pärit on, kui vana ta on?

CZN Burak ehk tema õige nimi Burak Özdemir sündis 24. märtsil 1994 Istanbulis. Ta on pärit Hatay Yayladağı Yoncakaya külast. Ta on restoraniketi Hatay Medeniyetler Sofrası omanik. Ta sai tuntuks kui "Smiley bae" ja sai Interneti-kuulsuseks, avaldades sotsiaalmeedia platvormidel oma kokasaateid, kus ta valmistas Araabia ja Anatoolia köögist roogasid, naeratades kaamerasse.

Oma isa, kes on tekstiiliettevõtte omanik, toel avas ta 2009. aastal Aksarays kebabipoe nimega Hatay Medeniyetler Lokantası. Mõne aastaga avasid nad erinevad filiaalid ja asutasid restoraniketi. Burak Özdemir sai tuntuks toiduvideotega, mida ta sotsiaalmeedias jagas. Instagrami konto on saavutanud suure jälgijate arvu. Ta on tuntud selle poolest, et teeb oma videotes silmi kaameralt ära võtmata.

CZN BurakRestaurants

  • CZNBURAK Taksim
  • CZNBURAK Aksaray
  • CZNBURAK Etiler
  • CZNBURAK Dubai
  • CZNBURAK Katar (varsti)

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar