Puuetega inimeste koduhoolduse abi debiteeritakse kontodelt alates homsest

Puuetega inimeste koduhooldusabi antakse alates homsest
Puuetega inimeste koduhoolduse abi debiteeritakse kontodelt alates homsest

Meie pere- ja sotsiaalteenuste minister Derya Yanık teatas, et hakkavad sel kuul raske puudega kodanike ja nende hooldust vajavate perede kontodele deponeerima kokku 1 miljard 278 miljonit TL koduhooldusabi.

Minister Derya Yanık tuletas meelde, et koduhooldusabiga, mis sai alguse ideega toetada puudega inimesi koos nende peredega, toetatakse kodanikke, kellel on hooldust vajav raske puudega sugulane, kes ei saa nende eest hoolitsemise tõttu töötada.

Rõhutades, et nad rakendavad puuetega kodanikele suunatud poliitikat kooskõlas nende perekeskse sotsiaalteenuste visiooniga, ütles minister Yanık: „Ministeeriumina pakume oma hooldusteenuseid puuetega inimestele integreeritud hooldusmudeli raames. Toetame oma peredega elavaid puuetega inimesi teenusemudelitega, nagu päevahoiuteenus ja koduabi. ütles.

Tuletades meelde, et abisaaja kohta, kes hoolitseb hooldust vajava puudega sugulase eest, makstakse igakuist makset 2.354 TL, ütles minister Yanık: „Alustame sel kuul kontodele deponeerima koduhooldusabi kokku 1 miljardi 278 miljoni liiri suuruses summas. raske puudega kodanikele ja nende hooldust vajavatele peredele majandusliku toe pakkumiseks. Sel kuul saab koduhooldusabi 543 tuhat meie kodanikku. Homme algavad maksed lõpetatakse 20. mail. Soovin, et maksed oleksid kasulikud kõigile meie puuetega kodanikele. kasutas fraase.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar