Binance LUNA selgitas: miks LUNA münt kukkus? Kas see tõuseb uuesti?

terra luna münt
terra luna münt

Terra (LUNA) võrgus on aeglus ja ummikud. See põhjustab Binance'is ootel olevate Terra võrgu väljamaksetehingute mahu aeg-ajalt suurenemist. Jälgime pidevalt võrgu olekut ja püüame pakkuda Binance'i kasutajatele parimat kasutuskogemust. Samuti töötame selle nimel, et kiirendada väljamaksete töötlemist ja suurendada rahakottide arvu, et toetada rohkem väljamaksetaotlusi. Kuid pange tähele, et võrgu ülekoormuse tõttu võib Terra (LUNA) võrgus filmimine aeg-ajalt ajutiselt peatada.

Ajavahemikus 12 kell 05 kuni 2022 kell 04.30 on Terra (LUNA) võrgus väljavõtmised ajutiselt peatatud seoses ootel olevate väljavõtete suure mahuga. Võrk on muutunud selliseks, et ummikute tõttu saab edastada vaid kuus kuni üheksa võtet minutis. Peatamise ajal tehtud täitmata väljamaksetaotlused lükati tagasi, et vältida raha kinnijäämist väljamaksejärjekorda. Palun vaadake oma väljamaksete olekut vahekaardil Tehinguajalugu. Võite olla kindel, et teie vara on kaitstud. Vabandame tekitatud ebamugavuste pärast.»

Miks Luna münt kukkus?

Eelmisel nädalal avaldatud USA inflatsiooniandmed põhjustasid krüptovaluutade turul kõikumisi nagu paljudel teistelgi turgudel. Terra LUNA oli üks enim sellest kõikumisest mõjutatud. Likviidsusprobleemi tõttu kukkus UST stablecoin, mis peaks stabiilselt püsima 1 USD juures, viimase 2 päeva jooksul teist korda krahhi, samas kui LUNA on selle protsessiga kaotanud väärtusest üle 2 protsendi.

Pärast LUNA mündi rünnakut tehti alusetuid oste, leviva hirmu tagajärjel algasid väljapääsud Terralt. Pärast TERRA mündilt väljumisi toimus stabiilse mündi järsk langus. Pärast neid negatiivseid arenguid ütles Terraform Labsi asutaja Do Kwon: "Mul on väga kahju valu pärast, mida minu leiutis teile kõigile on põhjustanud."

Kas LUNA münt tõuseb uuesti?

Samal ajal kui LUNA münditurud langevad järsult, leiavad miljonid LUNA-d eeldatavasti põhjaosas ostjaid. Kui kaua see protsess veel kestab, täpset infot pole, kuid hinnanguliselt ei naase LUNA münt vanale tasemele veel kauaks.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar