IETTi peadirektoraat abiinspektori värbamiseks

IETTi peadirektoraat abiinspektori värbamiseks
IETT peadirektoraat värbab 3 abiinspektorit

Istanbuli linnavalitsus, IETT Enterprises Inspection Board Presidency General Administrative Services Class, 6. 3. klassi abiinspektorid värvatakse kirjalike ja suuliste eksamite teel.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Taotlused esitatakse ainult elektrooniliselt iett.istanbuli veebisaidi kaudu ja see algab esmaspäeval, 09. mail 2022 ja lõpeb reedel, 20. mail 2022 kell 23.59:XNUMX. Kehtivad ainult elektrooniliselt iett.istanbul internetiaadressi kaudu tehtud avaldused, kuulutuses toodud tingimustele mittevastavaid avaldusi ning meie Asutusse käsitsi, posti või e-posti teel tehtud avaldusi ei menetleta.

Kirjalikule eksamile kutsutakse kokku 20 inimest, 60 korda rohkem kui kuulutuses märgitud ametikohtade arv. Kui eksamile sobivuse kriteeriumidele vastavate soovijate arv on üle 60 inimese, lubatakse sisseastumiseksamile 60 esimest kandidaati, alustades kõrgeima punktisumma saanud kandidaadist. Eksamile kutsutakse kõik kandidaadid, kelle punktisumma on võrdne 60. kandidaadiga. Eksami sooritamise õigus kazanKandidaadid tehakse teatavaks internetis aadressil iett.istanbul kuni 27. maini 2022.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar