Kes on Gözde Türker, telesarja Minu vennad ime? Kui vana on Gözde Türker, kust ta pärit on? Abielus?

Kes on Gözde Türker, telesarja Minu vennad ime?
Kes on Gözde Türker, telesarja Minu vennad ime?

ATV-s eetris olevas teleseriaalis Minu vennad Greati tegelast kehastavat Gozde Turkerit hindavad kõik oma näitlejateostega telesarjades, mida ta on mänginud minevikus ja tänapäeval. kazanta sööb. Gözde Türker, kes on oma rollidele õigust andnud, on nimi, mis kerkib esile mitte ainult telesarjades näitlemisega, vaid ka eraelu arengutega. Teatavasti kaunite pulmade pidavast ja oma viimasest abielust teatavast näitlejannast on saanud päev-päevalt üha uudishimulikum nimi. Kes on Gözde Türker? Kui vana on Gözde Türker, kust ta pärit on? Abielus? Millises telesarjas ta on mänginud? Kõik üksikasjad on selles ajakirja uudises…

Gözde Türker on lapsepõlvest peale tahtnud näitlejaks saada. Nii palju, et ta hakkas 9-aastaselt õppima teatrit. September 17 1995 aastal Istanbul "Türgis sündinud Gözde Türker lõpetas Mimar Sinani ülikooli riikliku konservatooriumi teatriosakonna. Ta õppis 9-aastaselt Bursas teatrit ja osales mõnes projektis. Ta alustas oma telekarjääri 2011. aastal Safiye Sultani rolliga sarjas Magnificent Century, mida eetris Star TV. Seejärel kehastas ta Melis Sayguneri tegelast Poyraz Karayeli sarjas, mis oli eetris Kanal D-s 2016. aastal. Ta andis 2018. aastal Star TV eetrisse jõudnud Ülfeti tegelaskujule elu Istanbuli Gelinis. Türker kehastab Greati tegelast telesarjas Minu vennad, mida nüüd eetris ATV.

Gözde Türker, kes võttis draamatunde ka Nedim Buğralilt, veetis oma ülikooliaastad Mimar Sinanis. Kaunis näitlejanna, kes omandas hariduse Mimar Sinani ülikooli teatriosakonnas, õppis ka minu muusikalises järves riiklikus konservatooriumis ja jättis selle poole peale. Teatavasti mängis Gözde Türker enne ja pärast ekraanile tulekut erinevates teatritükkides rolle.

Kui vana on Gözde Türker?

Gozde Turker, September 17 1995 sündis Andekas näitlejanna, kes on täna 27-aastane, oli esimest korda teleekraanidele jõudes 19-aastane.

Kust on pärit Gozde Turker?

Gözde Türker sündis Bursas. Kuulus näitlejanna, kellel on üks vanem õde, on teadaolevalt pärit Thessalonikist. Tema vanema õe İbrahim Tatlısese leitud nimi on muusik Buse Türker.

Kas Gozde Turker on abielus?

Ta abiellus 24. juulil 2021 Anıl Türkeriga. Gözde Türkeri aktsiad tema pulmadest olid kõrgelt hinnatud ja neist räägiti palju.

Gozde Turker ja Anil Guler
Gozde Turker ja Anil Guler

Millises telesarjas mängis Gözde Türker?

Gözde Türkeri mängitud telesarju võib loetleda järgmiselt;

  • Mu vennad
  • Pruut Istanbulist
  • Poyraz Karayel
  • Suurepärane sajand

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar