Uudised taevast: mürgine varjutus Skorpionis

Mürgine varjutus Skorpionis
Mürgine varjutus Skorpionis

Täiskuu ja kuuvarjutus Skorpionis toimuvad 16. mail 2022. aastal.

Varjutused toimuvad ainult kaks korda aastas varjutushooajal, kuna Päike ja Kuu on joondatud sõlmetelje lähedal või kõrgemal. Varjutused Sõnni Skorpioni teljel toimuvad vaid kord 19 aasta jooksul ning viimased varjutused sellel teljel toimusid 2003. ja 2004. aastal.
Selle asemel, et Skorpion 6 kuud mürki välja valaks, võib ta näha Skorpioni mürgi sisse uppumas. Kuu vaimne mõju mõjutab kõiki märke, kuid kõige rohkem tunnevad seda Skorpion ja Sõnn. Hetke graafikus olevad fikseeritud tähed ja asteroidid paljastavad kõige kirglikumalt graafiku meheliku ja naiseliku tähenduse tasakaalustamatuse tasakaalu.

Pange tähele, et need on üldised kommentaarid. Muidugi, nüüd, kui teate, et iga diagramm on sama erinev kui sõrmejälg, saate kasutada Natali diagrammi analüüsi, et olla teadlik oma diagrammile iseloomulikest mõjudest. Kui soovid oma lähedaste kaarti tõlgendada, võid liituda minu koolitustega.
Mai on ka valmis oma jaheda ilma, võib-olla lumesaju, loodusõnnetuste ja sündmustega kirgi teie armuelus lõkkele lööma.

Suve saab tähistada juhtide, surnud kuningate või mädanenud surnukehade esiletõusmisega, mädanenud emotsioonide, mädade kuulujuttude, ihamõrvade ja enesetapude, mõrvade, mürgiste ainete, allmaamiinide ja luureagentuuridega.

Samal ajal kui Eclipse tegeleb erinevate mõõtmetega logistikatööstusega, räägitakse palju merest ja mereteedest. Samal ajal võib piiriülene operatsioon palju suureneda, samas on probleeme riikidega, millel on meie mereni rannik.

Rahutused või muud taolised salastruktuurid võivad ühiskonna segadusse ajada. Lisaks tuleb palju juttu välismaiste, toksiliste ja kahjulike narkootikumide müügist, kauplevatest inimestest ja nende selgitustest.
Pandeemiaprotsess tuleb tagasi viisil, mis kandub edasi vere ja seksuaalsuse kaudu, sellised haigused nagu emakakaelavähk on teemade hulgas, millest palju räägitakse.

Maavärinad ja kaevandusõnnetused, vulkaanilised liikumised, tsunami võivad olla tüütud. Võib esineda päevakordi, mis on seotud uskumatute liiklusõnnetustega või dokumentidega, mis selliste õnnetuste tagajärjel ilmnevad. Kas majanduskriisid olid kunstlikud? Võib tekkida küsimusi. See on suurepärane aeg mõista, et oleme sisenemas sügisest talve erinevasse tsüklisse.

Kui esiplaanile kerkivad põrandaalused väärtused ja aarded, siis usujuhtide ja sektide üle räägitakse nende erinevate nägudega.

Seksuaalne kuritarvitamine ja laste, elundikaubandus või inimröövid on päevakorrad, kus naisi väärkohtletakse ja seda teemat arutatakse.

See annab teile suure soovi mõista, mis on teie jaoks oluline Saturniga seotud poolega.
Näiteks kas tahaksite mõne aasta pärast olla oma ettevõtte tegevjuht või oleksite õnnelikum, kui töötaksite kellegi teise heaks, ilma et tekiks lisapinget ettevõtte omamisest?

Aga kus te elate: kas soovite lõpuks läbida selle murdmaaületuse, millele olete mõelnud, või pole see lõpuks teie jaoks? Saturn kipub paljastama ka elu reaalsust. Tõele kindlaks jäämine ja löökidega veeremise õppimine muudab teid tulevikus paindlikumaks ja liikuvamaks. See on tasakaalustav tegevus, tead?

Planeedid, mis on ruudus selle tugeva kuuvarjutusega Kuu sõlmede mõjul, Saturni mõjul ja Merkuuri retrograadsel ajal tuleb mõnikord midagi saata, midagi peab minema teist teed, asjad ei muutu enne, kui midagi läheb.

Sellest taevasündmusest oleme teinud erinevaid otseülekandeid, seda saad jälgida allolevatelt linkidelt.

https://youtu.be/yVFyBCJEeSw ve https://youtu.be/XKOgmHcWs9E

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar