Eelmisel hooajal külastas Erciyese suusakeskust 2 miljonit külastajat

Eelmisel hooajal külastas Erciyese suusakeskust miljon külastajat
Eelmisel hooajal külastas Erciyese suusakeskust 2 miljonit külastajat

President Büyükkılıç rõhutas, et eelmisel hooajal külastas Erciyese suusakeskust ligikaudu 2 miljonit külastajat ning sellega loodi ligikaudu 100 miljoni euro suurune kaubavahetus.

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç pidas talvehooaja lõpetanud Türgi ja maailma ühes olulisemas suusakeskuses Erciyes Ski Centeris kohtumise oma töötajatega hooajaks 2022-2023 valmistumise teemal.

Esimees Büyükkılıç, peasekretär Hüseyin Beyhan, asepeasekretär Hamdi Elcuman, Ali Hasdal, Erciyes A.Ş. Kohtumisel, millest võtsid osa direktorite nõukogu esimees Murat Cahid Cıngı ja vastavad osakonnajuhatajad, arutati Erciyese suusakeskusega seotud uuringuid.

President Büyükkılıç, kes esines eesistumise istungite saalis toimunud koosolekul, teatas, et hindas rahvusvaheliselt turvalise keskuse Erciyese suusakeskuse ettevalmistusi hooajaks 2022-2023.

Sellise töö sai AK partei aseesimees Mehmet Özhaseki. kazanTeda tähelepanu eest tänanud president Büyükkılıç ütles: „Lisaks eelmistel aastatel tehtud uuringutele oleme näidanud üles tahet saada Erciyese suusakeskuse taset tõstvaks ja ootustele vastavaks ametikohaks investeeringute ja töödega, mis rahuldab vajadused. Esiteks selline töö meie linna jaoks. kazanSoovime tänada meie väga lugupeetud ministrit Mehmet Özhasekit selle eest Tõepoolest, see on nüüd ainuke suusakuurort maailmas, mis on siin tehtud tööga endale nime teinud.

100 MILJONIT EUROT KAUBANDUSMAHT JA 2 MILJONIT KÜLASTAJAT

Rõhutades, et 2021-2022 talvehooajal realiseeriti umbes 100 miljoni euro suurune kaubandusmaht, ütles Büyükkılıç: „Samas pakume kõrgkeskuse töödega ka võimaluse korraldada laagreid mitte ainult talveturismi jaoks. , aga ka individuaal- ja rühmaspordiks suvel ja muudel aastaaegadel Püüame oma Erciyesid mälestada. Rääkisime oma linnale ja maale, et eelmisel hooajal kujunes ligikaudu 100 miljoni euro suurune kaubavahetus. kazanOleme kindlaks teinud, et meie Erciyese suusakeskust külastab 2 miljonit külastajat,“ ütles ta.

“MEIE KAYSERİ FLAME LAEV”

President Büyükkılıç, kirjeldades Erciyesi suusakeskuses ja selle ümbruses tehtud töid kui Kayseri lipulaeva, ütles: "Nagu varem mäletatakse, saabusid meie turistid sellistest riikidest nagu Venemaa, Ukraina, Tšehhi, Valgevene ja Poola tšarterlendudega. . Kuna tegemist on tõesti kõrgetasemelise standardiga, jätkuvad kiiresti uuringud teiste riikide meeskondadele, kes soovivad meie linnas telkida suusatamise eesmärgil või High Altitude Camping Centerist kasu saada. Täname meie meeskonda raske töö eest. Loodetavasti on selline turismile suunatud töö, mida kirjeldame meie Kayseri lipulaevana, suureks kasuks nii meie Kapadookia piirkonnale, linnale kui ka riigile. kazanMa tahan jagada seda, mida ma pakun.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar